Zelf getest: Vinaera Classic MV62

Vinaera heeft gezorgd voor een revolutie in de wereld van de wijnbeluchting. Dankzij de Vinaera Classic MV62 kan je in een handomdraai zuurstof toevoegen aan je favoriete wijn. Met een simpele druk op de knop krijg je hetzelfde effect als het beluchtingseffect van 45 à 60 minuten in een glazen karaf. De Vinaera Classic MV62 kan gebruikt worden voor zo goed als alle wijnen.

De elektrische wijnbeluchter is ontworpen om lucht te geven aan je wijn en de perfecte smaak te creëren. Steek de smalle buis in de fles wijn en met een druk op de knop wordt zuurstof toegevoegd. Binnen enkele seconden geniet je van volledig nieuwe aroma’s in je glas en komt je wijn volledig tot zijn recht.

Ook voor sterke en gedistilleerde dranken kan de Vinaera Classic MV62 handig zijn. Zo zorgt de oxidatie ervoor dat je favoriete spirit minder pittig en bitter wordt. Nog niet volledig overtuigd? Oordeel zelf en schenk een glas in zonder gebruik te maken van de Vinaera en een ander glas met extra zuurstof van de Vinaera.