1926 Hotel & Spa in Sliema, Malta

Zin om het eiland Malta te ontdekken vanuit een centraal gelegen accommodatie? Dan is 1926 Hotel & Spa gegarandeerd een aanrader. Het wellness hotel straalt bovendien rust en ontspanning uit. Extra troef is de 1926 Beach Club op slechts 200 meter afstand met infinity pool en een adembenemend zeezicht .

Sliema als uitvalsbasis

Op Malta is het meestal heerlijk vertoeven. Jaarlijks worden heel wat toeristen aangetrokken door het milde zeeklimaat. De zoektocht naar een ideale uitvalsbasis hoeft niet lang te duren. Sliema is een kustgemeente net buiten de hoofdstad Valletta. Dankzij een vlotte ferryverbinding sta je in amper tien minuten in de Maltese hoofdstad. Door de drukte te vermijden kan je snel alle uithoeken van het eiland verkennen.

In Sliema heeft 1926 Hotel & Spa een rijke geschiedenis. Savour Borg, geboren in 1926 en beter bekend als Sunny Borg, was de oprichter van het complex en is nog steeds actief betrokken. Hij zette volop in op een fris en helder interieur. Ook voor de Mediterrane levensstijl ben je bij 1926 Hotel & Spa aan het juiste adres.

Afkoeling onder de zon

Op amper 200 meter wandelen van het hotel vind je de 1926 Beach Club. Het is ‘the place to be’ om te relaxen, een hapje te eten en een cocktail te nuttigen met zicht op de Middellandse Zee. De infinity pool lijkt eerder op een ‘influencer pool’, want zwemmen met je smartphone is hier bijna een must. Baantjes trekken is geen optie, maar een frisse duik op een warme dag is natuurlijk steeds welgekomen. Hou er wel rekening mee dat de 1926 Beach Club enkel maar geopend is tussen mei en oktober.

Waaier aan kamers en suites

Nog voor je aankomst krijg je de PIN code toegestuurd die toegang geeft tot je kamer. Zo kan het inchecken zo vlot mogelijk verlopen. Dankzij een tablet en de SuitePad technologie heb je de bediening volledig zelf in handen. Zo kan je gemakkelijk alle info over 1926 Hotel & Spa terugvinden en ook de communicatie met de staff van het hotel verloopt via deze weg. Overtuigd? Bij het boeken van een kamer of suite heb je een waaier aan mogelijkheden: Standaard kamers, Superior kamers, Familiekamers, Junior suites, Premium suites met zicht op zee, Signature suite met zicht op zee, Sunny’s suite met zicht op zee of zelfs een appartement met twee slaapkamers.

Mediterrane keuken

Voor de perfecte afsluiter van je dag in Malta moet je in Sunny’s Lounge en restaurant Margaux zijn. In Sunny’s Lounge staat een aperitief of cocktail je op te wachten gevolgd door een diner in Margaux. De kok is gespecialiseerd in de Mediterrane keuken en laat zich inspireren door de smaken en kleuren uit de Zuid-Franse cuisine. Uiteraard mag een passende Franse wijn hier niet bij ontbreken. Tenslotte is er nog de Spa 1926 by Resense voor de ultieme relaxatie. Kies uit verschillende wellness ervaringen of ontspan in het aqua tonische zwembad.