Abama Wellness Week

Abama Resort, het prestigieuze resort aan de Zuidwestkust van Tenerife, organiseert een nieuwe editie van de Abama Wellness Week die doorgaat van 22 tot en met 25 november. Deelnemers worden meegenomen op een zintuiglijke reis door een team van experten met dagelijkse yoga en traditionele Ayurvedische en Tibetaanse oefeningen in een adembenemende omgeving te midden van de natuur.

“Mind, body & energy” vormt het motto en de leidraad van de derde Abama Wellness Week, georganiseerd in samenwerking met het yoga lifestyle merk Yogi Bare. Het zorgvuldig samengestelde programma focust op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest via verschillende dagelijkse workshops begeleid door deskundigen. De deelnemers worden ondergedompeld in een wereld van energie, meditatie, beweging en gezonde gewoontes. Het activiteitenprogramma omvat onder andere meditatie op het strand, ontspanningstechnieken, Yoga sessies en Pilates oefeningen. Net als de visie van Ayurveda om meditatie en lichamelijke beweging te combineren met gezonde eetgewoontes, is er tijdens de Abama Wellness Week een bijzondere aandacht voor gezonde voeding. Zo staat er een bezoek gepland aan een organische boerderij om een lunch te bereiden met verse biologische producten en genieten de deelnemers van gezonde en voedzame diners in openlucht. Als optionele extra wordt ook een evenwichtige menu aangeboden, speciaal bereid door chef-kok Diego Dato van het restaurant Melvin by Martín Berasategui in Abama Resort.

De nieuwe editie van de Abama Wellness Week wordt geleid door Caroline Mason, ambassadeur van Yogi Bare, gediplomeerd personal trainer en een gepassioneerd yoga instructrice. Caroline heeft een passie voor de holistische voordelen van yoga. Ze helpt mensen over de hele wereld om door een combinatie van beweging en de filosofie van yoga een ultieme transformatie van geest, lichaam en ziel te bekomen.

Klaar om te onthaasten?

Speciaal voor de Abama Wellness Week heeft hotel Las Terrazas de Abama Suites verschillende verblijfspakketten ontworpen. Deelnemers kunnen kiezen tussen een verblijf van 4 of 7 nachten in een luxe suite met ontbijt, een welkomstpakket en deelname aan alle activiteiten van de Wellness Week. Tussen de workshops door kunnen ze van het uitgebreide resort genieten, gelegen in een exclusieve enclave met een adembenemend uitzicht over La Gomera en de Atlantische Oceaan, en aan voordelige tarieven ook gebruik maken van het ruime aanbod aan sport- en wellnessfaciliteiten, waaronder tennis, golf en spa behandelingen. Abama Resort beschikt over een bijzondere waaier aan faciliteiten, waaronder een 18-holes golfbaan, een prestigieus padel- en tenniscentrum, meerdere zwembaden en restaurants bekroond met Michelin-sterren. De activiteiten van de Abama Wellness Week beginnen op 22 november, maar deelnemers kunnen hun eerste nacht al op de 21e boeken, zodat ze in alle rust kunnen starten aan het programma.