Aloha Lapita

Op vakantie met het hele gezin in Dubai? Dan mogen enkele pretparken zeker niet ontbreken op het programma. Dubai Parks and Resorts bestaat uit LEGOLAND Water Park, LEGOLAND, Motiongate en Bollywood. Vier verschillende attractieparken voor groot en klein. Veel te veel dus om op één dag te doen. Overnachten in het nabijgelegen familieresort Lapita is beslist een goed idee.

Fan van tropische eilanden? Lapita, onderdeel van de Autograph Collection by Marriott, is volledig gebouwd in Polynesische stijl. Niet enkel de kamers, restaurants en andere faciliteiten, maar ook de kleinere details springen in het oog. Denk maar aan de vele bloemen, typische bamboe, gezellige verlichting en bloemenkransen bij aankomst.

Lapita beschikt over 504 kamers waarvan de helft een tussendeur heeft. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Iedere kamer heeft een zithoek, LED tv, minibar en eigen badkamer met toiletartikelen. Uiteraard is er overal airco voorzien. Vanop het balkon of terras heb je een mooi zicht op de rivier, de pretparken en zwembaden. Er zijn ook suites en enkele villa’s beschikbaar voor gasten die meer ruimte en comfort wensen. De gratis buggyservice is inbegrepen tijdens je verblijf en brengt de gasten naar alle uithoeken van het domein.

Het familieresort ligt tussen Dubai en Abu Dhabi, maar dankzij Lapita vergeet je even de stedelijke drukte. Zeker wanneer je de verschillende zwembaden ziet in de mooie tropische tuinen. Daarnaast is de lazy river en het waterpark ‘the place to be’ om te relaxen. Hebben de kids nog teveel energie? Er zijn verschillende kids zones en een Kids and Teens Club. Wist je dat je hier zelf kan helpen de vissen te voeren?

Om in conditie te blijven is er een fitnesscentrum en om volledig tot rust te komen is er de Ola Spa. Het hotelpersoneel zal je met plezier de gepaste behandeling helpen selecteren. Lapita beschikt over maar liefst vier restaurants waar je kan kiezen uit een buffetformule of à la carte kan eten. Een laatste troef is The Outlet Village vlakbij. Je kan er gemakkelijk te voet naar toe. Lapita en zijn medewerkers zullen ongetwijfeld voor onvergetelijke herinneringen zorgen.