Avontuurlijke vakanties voor alle leeftijden

Wanneer de mist komt opzetten, wil je graag ontsnappen aan het sombere, natte en koude weer en je onderdompelen in het winterlandschap boven dat deken van mist. Op naar het land van de bergen! Daar, waar gezinsvakanties niet alleen mogelijk zijn voor tieners, maar waar ook voor jongere kinderen al leeftijdsgebonden activiteiten en ervaringen te ontdekken zijn.

De fantastische winterwerelden van Serfaus-Fiss-Ladis

Gezinsvriendelijk, uniek, onvergetelijk – zo kan de wintervakantie in de drie bergdorpen Serfaus, Fiss en Ladis in het bovenste gedeelte van het Tiroolse Inndal kort en bondig worden omschreven. Het hele skigebied is door en door op gezinnen gericht: gemakkelijke pistes voor de kleintjes, meer uitdagend terrein voor tieners en volwassenen, skilessen en liftfaciliteiten die geschikt zijn voor kinderen. Plus aanbiedingen voor liefdevolle verzorging en een enorm entertainmentprogramma buiten de pistes. Eindelijk tijd voor elkaar – en voor spannende avonturen!

St. Johann in Salzburg

Inchecken, koffer uitpakken en genieten in de sneeuw met de familie. Wie op zoek is naar een gemoedelijk en relaxed skigebied voor het hele gezin zit goed in St. Johann in Salzburg. De mix van nostalgie, charme en sportiviteit maakt het hier leuk. Speciaal voor kinderen is er van 3 t/m 7 april de JOKIWO-wintereditie in St. Johann. Met bijvoorbeeld een fakkeltocht, leren freestylen en een kijkje achter de schermen bij de kabelbanen. Elke dag is er wel iets bijzonders te doen, want St. Johann staat voor afwisseling op de piste voor zowel recreatieve als ‘pluk de dag’ skiërs.

Alphotel in Hirschegg

Het Kleinwalsertal in Vorarlberg is ideaal voor een wintervakantie met kinderen of voor een wintervakantie met baby. Het Kinderhotel Alphotel biedt hierbij alles, wat gezinnen nodig hebben: met skigebied Heuberg Arena, opvang en kleuterskischool voor de deur.

Schatzberg Zwergenland Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Direct aan het middenstation van de gondelbaan Schatzberg ligt het nieuwe Zwergenland. Het nieuwe kindergebied in het hart van het Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau is ideaal voor alle gezinnen voor hun eerste pogingen tot skiën. Het ruime terrein biedt voldoende ruimte om te leren skiën en om in de sneeuw te spelen.