Bear Grylls Survival Academy

De bekroonde luxe vakantiebestemming Sani Resort is verheugd de nieuwe Bear Grylls Survival Academy te openen. Het is de eerste Bear Grylls Survival Academy in een resort in Europa en wordt gelanceerd in samenwerking met survivalmeester en wereldberoemd avonturier Bear Grylls. Uniek voor de Bear Grylls Survival Academy in Sani Resort is dat het een keuze van programma’s op maat biedt voor families met kinderen en ook voor tieners onder elkaar. Gasten beleven gegarandeerd een opwindende expeditie waarbij ze worden aangemoedigd om persoonlijke grenzen te verleggen, nieuwe technieken aan te leren en zichzelf te redden in de wilde natuur. De ongeëvenaarde ligging van Sani Resort, in een ecologisch reservaat van 400 hectare met uitgestrekte bossen en wetlands, biedt de ideale setting voor avonturiers die zich willen onderdompelen in de ongerepte natuur tijdens de vakantie.

De lancering van de Bear Grylls Survival Academy is alweer een mooie aanvulling op Sani Resorts ruime aanbod van sportacademies van wereldklasse. Het versterkt nog eens Sani’s leiderschap op het gebied van hotelinnovatie en ervaringsgerichte reizen en volgt op de recente erkenning van het resort als World’s Leading Family & Beach Resort en World’s Leading Luxury Green Resort tijdens de World Travel Awards.

Dankzij de begeleiding van Bear Grylls’ deskundige team van instructeurs is de Survival Academy de ideale manier om tijd door te brengen met het gezin en om jonge kinderen aan te moedigen dapper te zijn en samen met hun mede-avonturiers op ontdekkingstocht te gaan, terwijl ze uitstekende overlevingstechnieken leren in de uitzonderlijke natuurlijke omgeving van Sani Resort. De interactieve programma’s, exclusief ontworpen door Bear Grylls voor Sani Resort, leren gasten hoe ze in het wild kunnen overleven door middel van opwindende activiteiten, van het leren bouwen van schuilplaatsen en kampvuren, navigeren en hulpsignalen geven, tot het ontdekken van de wereld van de astronavigatie tijdens een nachtelijke boswandeling. Daarna kunnen de gasten terugkeren naar het kamp voor een heerlijk avondmaal met verse vis en marshmallows roosteren op het kampvuur.

Familieprogramma

Voor gezinnen met kinderen van zes jaar en ouder heeft de Bear Grylls Survival Academy een Familieprogramma dat uitnodigt om samen navigatietechnieken te leren, speren te maken, te sluipen en te spoorzoeken, vlotten te maken en zelf in het wild te eten te vangen. Een parcours door de bossen en het kreupelhout leidt naar het Bear Grylls Survival Kamp waar gasten hun eigen schuilplaats en kampvuur mogen bouwen voordat ze zich installeren voor de nacht, wat een onvergetelijke familie-ervaring oplevert.

Tienerprogramma

Voor kinderen van 13 tot 17 jaar zijn er Tienerprogramma’s, enkel te vinden in Sani Resort. Deze programma’s zijn op maat gemaakt voor oudere kinderen en leren hen hoe ze moeten overleven, schuilplaatsen bouwen en wild voedsel bij elkaar zoeken. Tieners genieten van hun eigen plezier en maken nieuwe vrienden tijdens unieke avonturen, zoals een nachtelijke activiteit in het Sani Adventure Park met parcours in de boomtoppen.

De Bear Grylls Survival Academy is een mooie aanvulling op de indrukwekkende reeks sportacademies van Sani Resort, waar gasten kunnen trainen en leren met de besten ter wereld, waaronder het Rafa Nadal Tennis Centre en de Chelsea FC Football Academy. Met teams van ervaren coaches en instructeurs stellen de academies kinderen in staat om plezier te hebben en nieuwe vaardigheden te leren in een veilige en leuke omgeving. Andere populaire academies zijn scubaduiken gecertificeerd door PADI, fietsen met de KTM Bike Club, zeilen, watersporten, en nog veel meer. Er is voor elk wat wils om ervoor te zorgen dat een vakantie in Sani Resort boordevol actie zit en een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin wordt.

Behalve de Bear Grylls Survival Academy zijn in Sani Resort nog meer opwindende vernieuwingen gecreëerd dit jaar speciaal voor gezinnen en kinderen, waaronder het vernieuwde Little Guests-team dat nieuwe en betoverende ervaringen biedt in de Crèche, Kids en Teens Clubs. Het onlangs gerenoveerde Porto Sani biedt ruime familiekamers die volledig zijn afgestemd op baby’s, kinderen en hun ouders voor een zorgeloos en luxueus verblijf met extra diensten afgestemd op jonge gezinnen, zoals de Annabel Karmel Kids corners in restaurants en de babyconsultingdiensten van Carol Mae.

Sani Resort opende op 14 mei met het #OnlyatSani Health & Safety Protocol dat in 2020 succesvol was. Met opwindende innovaties als de Bear Grylls Survival Academy is Sani Resort verheugd gasten opnieuw te mogen verwelkomen met de bekroonde faciliteiten en service voor een heerlijke zomer vol familieplezier.