Cruise het nieuwe jaar 2020 in met stijl

Na drie succesvolle edities, pakt P&O Ferries ook dit jaar weer uit met een onvergetelijke Oudejaarscruise. Feestvierders, jong en oud, mogen zich verwachten aan een spetterend begin van het jaar 2020. De ingrediënten zijn intussen welbekend: een heerlijk diner, flink wat champagnebubbels, livemuziek tot in de vroege uurtjes en als neusje van de zalm: het beste uitzicht op het spectaculaire vuurwerk in Oostende vanop het dek van het schip.

Beleef een unieke Oudejaarscruise dicht bij huis

Nu het schooljaar is ingezet, worden stilaan de plannen gemaakt voor oudjaar. Feestvierders die dit jaar voor een aparte oudejaarsavond op zee willen gaan, hoeven niet ver te zoeken. Met de Oudejaarscruise van P&O Ferries, kunnen ze dicht bij huis toch de hele cruise-ervaring beleven: zorgeloos genieten aan boord met een glaasje bubbels in de hand, smullen van een uitgebreid diner met zicht op zee, dansen tot in de vroege uurtjes op de tonen van een liveband en heerlijk onder de wol kruipen in een comfortabele slaapcabine.

Indien het weer het toelaat, vaart het schip van Zeebrugge richting Oostende waar de gasten vanop het dek getrakteerd worden op een exclusief zicht op het vuurwerk in Oostende. Een unieke ervaring om het nieuwe jaar in te zetten die nog lang blijft nazinderen. Op Nieuwsjaardag wacht de gasten nog een heerlijk ontbijt ter afsluiter. Laat 2020 maar komen!

Nieuwjaars minicruise: vertrek op 31 december 2019

Tickets beschikbaar vanaf € 149 p.p.
Overnachting aan boord in een binnenhut met douche & toilet
1 glas bubbels per persoon
Diner in het buffetrestaurant
Ontbijtbuffet in The Kitchen restaurant
Gratis parking op de P&0 Ferries-terminal

VIP-arrangement + € 66 p.p.
Overnachting aan boord in luxueuze clubhut
4-gangendiner in The Brasserie
Uitgebreid nieuwjaarsontbijt in à la carte restaurant

Boek op: http://www.poferries.com/bn/zeebrugge-hull/minicruise/oudejaarscruise

Oversteek Zeebrugge – Hull: dagelijks

Dagelijkse nachtelijke passagiersdienst
Auto-overtocht vanaf € 169 voor auto + 2 passagiers per enkele reis

Reservatie? Tickets te verkrijgen via www.poferries.com of bel naar 02 808 50 24