De Reistoppers van Latijns-Amerika: Argentinië en Costa Rica

Cultuurhistorische rijkdom en oogverblindende natuurpracht zijn de grote troeven van Latijns Amerika. SNP Natuurreizen weet als geen andere reisorganisator het allermooiste van dit continent te verpakken in aantrekkelijke reisprogramma’s. Zoals de individuele rondreizen Argentinië en Costa Rica, een mix van hoogtepunten en geheimtips.

Reizen naar Latijns-Amerika zit in de lift. Argentinië en Costa Rica zijn topbestemmingen en logisch dus dat SNP Natuurreizen er ook mee uitpakt. Duurzaam en avontuurlijk zijn de sleutelwoorden van deze individuele rondreizen. Dat geldt zeker voor Argentinië waar het reisprogramma zich concentreert in het zuidelijke Patagonië, waar de natuur overweldigt en het avontuur nooit ver weg is. Wie duurzaam reizen in gedachten heeft, komt automatisch in Costa Rica terecht. Het Midden-Amerikaanse land is een voortrekker op het vlak van duurzaam toerisme en natuurbehoud.

Met SNP Natuurreizen ervaar je op een unieke manier de grootse natuur van Argentinië en de duurzame aanpak van Costa Rica. Met rondreizen van twee tot drie weken word je op een onvergetelijke manier ingewijd in de pracht van de reistoppers van Latijns-Amerika.