Digital nomads met kinderen

Werken op afstand als een digital nomad. Het is een van de nieuwe reistrends voor 2021. Nu thuiswerken de nieuwe norm is, kan je het maar beter zo comfortabel mogelijk maken. In het heerlijke klimaat van de Algarve bijvoorbeeld. Het idee is simpel. Waar je ook gaat, je werk reist met je mee. Als jong gezin met kleine kinderen geeft deze manier van werken een enorme vrijheid. In de luxueuze hotels, service appartementen en villa’s van Martinhal kun je optimaal van die vrijheid genieten, ook voor een langere periode.

Remote werken in luxe

Bij Martinhal Familiehotels & Resorts is alles erop gericht om zowel ouders als kinderen een geweldige vakantie met de nodige dosis luxe te bezorgen. Maar soms moet er nu eenmaal gewerkt worden. Dan kan een verblijf op middellange of lange termijn in deze Portugese parels jou de nodige ruimte geven om in alle rust te werken.

Je kunt hier trouwens op beide oren slapen. Elk Martinhal resort heeft namelijk uitstekende toegang tot ziekenhuizen, internationale scholen en kinderopvang van hoge kwaliteit en er is altijd een nabijgelegen helikopterplatform en een luchthaven dichtbij. Met andere woorden: je gezin is veilig.

En dan is er de high-end service. Die vind je terug in het vriendelijke personeel, de kids proof menukaarten en activiteiten voor ouders, voor kinderen én voor allebei samen. Voor gezinnen met een baby is er zelfs ‘Baby’s First Holiday’, een service met een volledig uitgeruste familiekamer, babyconciërgeservice, menukaart met gepureerde hapjes, babycrèche én diner voor twee inclusief babysit.

Genieten van het milde klimaat in de Algarve

Martinhal Sagres is een resort met een vijfsterrenhotel en luxueuze service villa’s omringd door de natuur en de zee. Het resort ademt rust, ruimte en luxe door de afgelegen ligging op Europa’s meest zuidwestelijke puntje in een natuurgebied. Hier combineer je werk en vakantie in alle rust. Qua activiteiten en sport is het aanbod enorm uitgebreid, voor groot en klein. Meer info

Martinhal Quinta do Lago ligt ook in de mooie Algarve en heeft een exclusieve collectie service vakantiewoningen: van prachtige herenhuizen met 2 slaapkamers tot luxueuze familievilla’s met 5 slaapkamers, met of zonder eigen zwembad. Het resort is omgeven door golfbanen voor wie graag eens een balletje slaat.

Werk en vakantie in de buurt van Lissabon

Martinhal Cascais ligt vlak bij de mondaine, sfeervolle badplaats Cascais op een steenworp afstand van Lissabon. Het familiehotel en de service vakantievilla’s zijn ook volledig aangepast aan gezinnen met kinderen.

Martinhal Chiado nabij Lissabon is een familiehotel pur sang in het bruisende hart van Lissabon. Gezinnen die tijdelijk in Lissabon willen wonen en werken kunnen dan weer terecht in de luxueuze serviceappartementen van Martinhal Chiado in een rustige straat in een van de beste wijken.

Niets fijner dan de Portugese zon op je neus terwijl je in alle veiligheid werkt en geniet in een sfeer van luxe, in de natuur of in de stad, met je gelukkige gezin om je heen.