E-bike en hike in de Alpen

Met een e-mountainbike vergroot je als bergwandelaar enorm je actieradius. Het is een ideale combi om de uitgestrekte Tiroler Zugspitz Arena te verkennen. Je fietst van wandelroute naar wandelroute waarbij je onderweg geniet van vele prachtige panorama’s. Met e-bike & hike is afwisseling verzekerd en beleef je de mooiste avonturen. 

De Tiroler Zugspitz Arena is bij uitstek het gebied voor deze combi omdat alle e-MTB routes aansluiten op tal van hike-rondes. Je bepaalt zelf hoe licht of zwaar je de tocht maakt. Er is keuze uit meer dan 100 e-MTB routes en nog veel meer wandelroutes, op allerlei niveaus.

Je huurt in de Zugspitz Arena de nieuwste e-mountainbikes voorzien van uitstekende vering en sterke elektromotoren. Onderweg stel je de ondersteuning in naar jouw eigen sportieve mogelijkheden. Je krijgt ook altijd een uitgebreide instructie om comfortabel en veilig over alle bergpaden te fietsen. Het is ook mogelijk om samen met een gids op pad te gaan.

eMTB-routes in de Tiroler Zugspitz Arena

In de Tiroler Zugspitz Arena vind je uiteenlopende eMTB-routes: van eenvoudige gravelpaden tot meer uitdagende tracks. Door de extra e-power worden ver uit de buurt liggende en hooggelegen bestemmingen makkelijk bereikbaar.

Genieten in de regionale hutten & almen

Na een sportieve inspanning volgt natuurlijk af en toe een stop een rustmoment. De vele gezellige almen en hutten in de Tiroler Zugspitz Arena bieden alles wat je wenst aan eten, drinken en terrassen te midden van de imposante bergen. Bij elke hut geniet je van Tiroolse gastvrijheid, stevige regionale specialiteiten en onvergetelijke panorama’s.