‘Enjoy your catch’

Seabourn, ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, biedt haar gasten een nieuwe ervaring waarbij de liefde voor avontuur en een supervers vismenu gecombineerd wordt. De exclusieve culinaire ervaring ‘Enjoy your Catch’ biedt tijdens een ‘Ultimate Alaska’ cruise een onvergetelijke gelegenheid voor gasten om naast het vangen ook hun eigen wilde vis te proeven.

“Over de hele wereld vangt men vis maar er zijn maar weinig mogelijkheden zoals ‘Enjoy your Catch’ waarbij men deze zomer kan gaan vissen in de prachtige natuur van Alaska.” aldus Gerard Mosslinger, Vice President Hotel Operations van Seabourn. “Met professionele gidsen die de Alaska wildernis als hun broekzak kennen, ga je naar de beste visgebieden en ’s avonds bereiden de hoogstaande Seabourn chefs je vangst.”

‘Cook your Catch’ is beschikbaar in combinatie met een selectie van professioneel begeleide Alaska excursies op volgende bestemmingen:

-Heilbot vissen bij Icy Straight Point – Stap aan boord van een modern motorjacht en begin aan de ultieme visexcursie op één van de populairste visplekken die alleen de lokale bevolking kent.
-Zalm vissen bij Ketchikan – Vaar naar de beschutte wateren van de Clover Passage waar je zeker wilde zalm zal scoren. Tegelijkertijd kan je adelaars, walvissen, zeehonden, zeeleeuwen en andere dieren in het wild spotten.
-Zalm vissen bij Sitka – De wateren van Sitka Sound hebben een overvloed aan diverse soorten zalm. Sportvissen in de regio is één van de best bewaarde geheimen van Zuidoost-Alaska.
-Vissen bij de Wrangell Inside Passage – Neem deel aan een visavontuur van wereldklasse in een spectaculair landschap. De kapitein weet de beste visplek te vinden afhankelijk van het seizoen.

Het 2019 seizoen in Alaska en British Columbia loopt van juni tot oktober en biedt 11-, 12- en 14-daagse ‘Ultimate Alaska’ cruises. Je bezoekt wildernisbestemmingen zoals Harriman Fjord en College Fjord; bekende havens als Ketchikan en Juneau en afgelegen plaatsen zoals de First Nation-dorpen van Alert Bay en Klemtu.

Passagiers ontvangen een gratis Seabourn all-weather jas. Tijdens de cruise kan je genieten van inspirerende gastsprekers uit het Seabourn Conversations programma, deelnemen aan ‘Cavair on the Ice’ op het dek of gewoon genieten van de prachtige natuur.