Exotische ontdekkingsreis

We kennen het allemaal: dat gevoel na de laatste kleurrijke herfstdagen waarbij we met pijn in het hart moeten vaststellen dat er nog een donkere winter voor de boeg staat. Op een bepaald moment komt onvermijdelijk de lokroep van een zonnige en warme bestemming. Wees het wintergrijs voor en boek nu een mooie reis.

Cruises bieden heel wat interessante mogelijkheden om fascinerende landen te ontdekken en tegelijk die batterijen terug op te laden.IdeeΓ«n nodig? De Belgische touroperator All Ways Cruises heeft een aantal fantastische reispakketten samengesteld op de machtigste rivieren ter wereld.

De sterkte van All Ways is het basisconcept: met schepen op mensenmaat, met eigen begeleiding en in het gezelschap van gelijkgestemden op ontdekkingsreis gaan naar landen en regio’s met een degelijk niveau op cultureel en historisch gebied.

Het voordeel om die gebieden per schip te verkennen is veel meer dan enkel het comfort van je hotel dat meereist. De rivieren en stromen waarop gevaren wordt zijn de slagaders van de bezochte landen.