Familieplezier in het Zillertal

De volgende familievakantie al vastgelegd? Mam, pap, gaan we eindelijk terug naar het Zillertal? Naar het Zillertal? Heb je daar niet alles al gezien? Nee! Want of het nu gaat om een gletsjervlooiensafari, een gondeltocht of een wandeling op blote voeten naar de top: een zomerse excursie naar het Zillertal zit vol verrassingen en laat de kinderharten keer op keer sneller kloppen. De Zillertal Activcard opent de deur naar onvergetelijke bergbelevenissen. Ouders en kinderen kunnen samen spelenderwijs de Zillertaler natuur ontdekken en tegelijkertijd veel plezier en spanning beleven.

Waar wil je naartoe vandaag? Met de Zillertal Activcard maak je elke dag de juiste keuze voor jezelf en je kleine avonturiers. Eén keer per dag kan jong en oud gratis de berg op met een van de tien bergbanen. Zo gaan ze met de Rosenalmbahn naar het sprookjesachtige kasteel, de thuisbasis van de sparrenkabouters. Terwijl de volwassenen in het nieuwe hangmattenbos ontspannen in de zon, kunnen de kleine sparrenprinsessen zich uitleven op in totaal meer dan 5.000 vierkante meter en naar hartenlust hameren, klauteren, glijden en spetteren in het kasteel, op de glijtoren of op de nieuwe houten ballenbaan.

Gezinnen kunnen ook samen genieten van de Zillertaler bergzomer in het avonturenparadijs op de familieberg Spieljoch in Fügen. In het waterpark kunnen natuurliefhebbers jong en oud een duik nemen in het koele water. Doe je schoenen en kousen uit en trek op blote voeten naar de top! Wie het liever ijskoud heeft, kan met de gletsjerkabelbaan naar de Hintertuxer gletsjer. Hier los je lastige puzzels op tijdens een gletsjervlooiensafari in het interactieve avonturenparcours 2021 rond het mysterie van de gletsjer. Tijdens een rondleiding door het Natur Eis Palast kunnen ouders en kinderen zich onderdompelen in de wereld van ijskristallen en spleten. Aan de andere kant is het veel rustiger op de Ahorn-plezierberg. Boven op het idyllische Ahorn-plateau leidt een plezierpad naar de pittoreske Ahornsee. Daar kunnen jong en oud hun geest en voeten in het water laten hangen.

Terug in de vallei beloven zes buitenzwembaden verkoeling op warme zomermiddagen. Met de Zillertal Activcard is de toegang gratis. Bovendien bieden de vele gezinsvriendelijke hotels en herbergen voldoende verfrissing voor verdere dagen vol spannende bergbelevenissen. Een allround succesvolle familievakantie met slechts één vraag onbeantwoord op het einde: mama, papa, kunnen we volgend jaar terugkomen?