Familievakantie heruitgevonden

Sani Resort, verkozen tot ‘World’s Leading Beach & Family Resort 2019’, zet in 2020 een volledig nieuw concept neer in het segment van familievakanties. Het vertrekt vanuit de idee van een volledig gepersonaliseerde vakantie, perfect afgestemd op de mogelijke behoeften en het ultieme vakantieplezier van een jong gezin. Porto Sani, één van de vijf vijfsterrenhotels op het resort, krijgt een extreme make-over en wordt het meest perfecte familiehotel dat ooit is bedacht. Hiermee bevestigt Sani Resort zijn voortdurende streven naar uitmuntendheid en ultieme service voor families.

In Porto Sani is de familievakantie opnieuw uitgevonden. Aan alles is gedacht met de vakantiewensen en -behoeften van het gezin voor ogen.

Porto Sani biedt 98 volledig vernieuwde luxesuites, op maat ingericht voor baby’s, kinderen en hun ouders, want de ‘Little Guests’ komen op de eerste plaats. Het comfort van de suites wordt aangevuld met de doorgedreven gepersonaliseerde service van de Sani Suite Collection voor een compleet gevoel van zorgeloosheid en ultieme luxe, met onder meer een voorbehouden zone en exclusieve service op het strand, een persoonlijke conciërge, begeleiding bij het vooraf boeken van services, tal van upgrades en een Volvo-tour met privé-chauffeur. Porto Sani krijgt voorts twee nieuwe restaurants en een nieuwe spa. Dit is de eerste fase in een 2-jaren renovatieplan, dat een extreme make-over van het hotel vormt.

Met een baby verblijven gezinnen in een luxesuite met een compleet assortiment van high-end materiaal en tal van essentiële benodigdheden, zoals flessenwarmers, een relaxzitje of buggy. Voor speciale wensen kan op vraag worden gezorgd. Bijzondere familievriendelijke diensten behoren tot het aanbod. Ouders kunnen gratis een beroep doen op de Carol Mae Baby Consulting Services die het gezin helpen zich snel aan te passen aan de nieuwe omgeving. Voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar oud zijn zwemlessen mogelijk van juni tot september. Op het strand mogen ouders 30 minuten onoplettend zijn dankzij de veilige handen van de Babewatch Service.

De ‘Little Guests’ voelen zich als prinsen en prinsessen met een eigen badjas en slippers op maat, DVD’s en E-Play Station, aangepaste zwembaden. Ouders zijn gerust dat zij voedzaam en smakelijk dineren dankzij kindermenu’s ontworpen door de wereldbefaamde Britse kindervoedingsadviseur en bestseller-auteur Annabel Karmel. Crèches en miniclubs staan onder de deskundige leiding van Worldwide Kids.

Geen moment verveling voor de ‘Little Guests’ dankzij tal van kinderzwembaden en het spectaculaire Avonturenpark met bruggen en platforms in de bomen. Kinderen leren al spelend van de beste trainers in de Sani Football Academy in samenwerking met Chelsea FC Football Foundation, het Rafa Nadal Tennis Centre, de Sani Dance Academy en de Sani Marina Sailing Academy.

Porto Sani biedt zich aan op een culinair topniveau. Het prachtige modern-Spaanse restaurant ‘El Puerto’ wordt geleid door Michelin sterrenchef David Ibarboure. Deze stond aan het fornuis in sterrenkeukens over de hele wereld voor hij thuis in Frans-Baskenland zijn eerste Michelinster verdiende. In 2015 opende hij een eigen Baskisch restaurant in Hong Kong en vanaf 2020 laat Ibarboure gasten in Sani Resort genieten van authentieke smaken van Spanje. Deze worden samengesteld met de beste lokale ingrediënten en bereid met een moderne twist. Elke maaltijd is een feest voor het hele gezin, bij het delen van tapas aan de bar of bij het à la carte diner in de ruime veranda met fantastisch uitzicht. Gasten kunnen kiezen voor vegetarische of glutenvrije opties.

​Het nieuwe Artemis restaurant ligt uitnodigend in openlucht en een elegante buitenkeuken versterkt de relaxte vakantiesfeer. Gasten kunnen hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. Gerechten uit de hele wereld worden in buffetstijl geserveerd. Kinderen kunnen zich bedienen met smakelijke gerechten speciaal ontworpen​ door voedingsdeskundige Annabel Karmel.

Porto Sani ligt in het hart van Sani Resort, aan de jachthaven Sani Marina, op enkele stappen van exclusieve boetiekjes en bekroonde restaurants met Michelin sterrenmenu’s. Dankzij het uitgebreide Dine Around programma van Sani Resort hebben gasten keuze uit meer dan 24 restaurants.

​Gasten die in Porto Sani verblijven tussen 1 juni 2020 en 31 oktober 2020, genieten een gratis upgrade naar vol pension.