Familievakantie in Sani Resort

Sani Resort, het internationaal geprezen vakantieresort voor families in Griekenland, is verheugd met de recente bekroning op de World Travel Awards 2020. Voor het tweede jaar op rij wint Sani Resort de titel van ‘World’s Leading Family & Beach Resort’ en ziet het zich wereldwijd erkend als de referentie voor familievakanties.

Sani Resort streeft voortdurend naar uitmuntendheid en biedt elk jaar nieuwe en innovatieve ervaringen voor families aan. Het succes op de World Travel Awards 2020 volgt op een succesvol seizoen waarin Porto Sani heropende met een nieuw hotelconcept dat zich richt op jonge gezinnen en waarin het nieuwe Little Guest-concept werd gelanceerd.

Vrij en veilig in het Sani Sanctuary

Uniek is de ligging van Sani Resort in een ecologisch reservaat van ruim 400 hectare. Gezinnen worden aangemoedigd om tijdens hun vakantie te connecteren met de natuur en tijd door te brengen met elkaar in de veilige omgeving van het Sani Sanctuary. Terwijl ze omringd worden met de beste zorgen en ultieme luxe in het resort, vinden gezinnen hun eigen intieme plekje op het 7 km lange zandstrand of wandelen ze vrij in het 400 ha grote natuurreservaat met dennenbossen en beschermde wetlands.

Familieaanbod van wereldklasse

Ouders die met kinderen in Sani Resort verblijven, mogen er zeker van zijn dat de Little Guests, ongeacht hun leeftijd, ook VIP’s zijn. Dankzij een compleet assortiment van hoogwaardige babybenodigdheden in de hotelsuite is het niet nodig om een kinderwagen, babybedje, flessensterilisator of beddengoed mee te nemen. Van de essentiële benodigdheden tot handige tools als een ‘groclock’ voor slaaptraining, een hekje voor het bed of een badzitje, alles is beschikbaar om de Little Guest perfect te verzorgen. Ouders ontdekken de ware betekenis van een zorgeloze vakantie.

Recente innovaties zijn de Family Splash Pool en het spannende Sani Adventure, de baby- & peuterfluistersessies met Carol Mae Baby Consulting Services, en het beste aanbod van baby- en kindermenu’s ter wereld (exclusief ontworpen door de Engelse succes-auteur Annabel Karmel).

Deze initiatieven bouwen voort op het indrukwekkende bestaande aanbod van academies en activiteiten voor families. In samenwerking met enkele van ’s werelds topmerken creëerde Sani Resort de Chelsea FC Foundation Football Academy, het Rafa Nadal Tennis Centre en de gloednieuwe Bear Grylls Survival Academy. Sani Resort is het eerste luxe resort in Middellands Zeegebied dat een Bear Grylls’ Survival Academy opent, in samenwerking met Bear Grylls, een van de meest bekende gezichten in de wereld van overleven en avontuur in de buitenlucht.