Fly and Win

De nieuwe ‘Fly and Win’-campagne van Qatar Airways en Hamad International Airport biedt passagiers die met de bekroonde luchtvaartmaatschappij vliegen de kans om dollarmiljonair te worden, om de reis van hun leven te maken naar de Malediven met een privéjet van Qatar Executive of om achter het stuur te kruipen van een gloednieuwe Porsche.

Om deel te nemen aan de wedstrijd hoeven passagiers zich enkel in te schrijven in de Privilege Club, het getrouwheidsprogramma van Qatar Airways, en te vliegen naar om het even welke bestemming in het groeiende netwerk van de luchtvaartmaatschappij via Hamad International Airport, onlangs uitgeroepen tot de beste luchthaven ter wereld door Skytrax.

Voor elk ticket dat gekocht en gebruikt wordt voor 31 januari 2022 op qatarairways.com of via een reisbureau, maken passagiers kans om een van de volgende prijzen te winnen: 1 miljoen Amerikaanse dollar, een vlucht in een privéjet van Qatar Executive van Doha naar de Malediven samen met 1 reisgezel of een gloednieuwe Porsche met de mogelijkheid tot levering wereldwijd.

Met deze ongelooflijke prijzen, zijn er nog meer redenen om met Qatar Airways te vliegen. Naast de bekroning tot de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld en de beste luchthaven ter wereld, hebben zowel de luchtvaartmaatschappij als de luchthaven beide een vijfsterren veiligheidsclassificatie ontvangen van Skytrax als erkenning voor de inspanningen op het gebied van veiligheid om passagiers en het personeel te beschermen.

Om deel te nemen aan de actie en voor meer informatie over de algemene voorwaarden, ga naar: https://www.qatarairways.com/en-be/offers/fly-and-win.html. Voor elke prijs zal één winnaar getrokken worden en vervolgens bekend gemaakt worden op 22 februari 2022.

De meervoudig bekroonde airline Qatar Airways is door de internationale luchtvaart beoordelingsorganisatie Skytrax uitgeroepen tot ‘Airline of the Year’ tijdens de 2021 World Airline Awards. De luchtvaartmaatschappij heeft daarnaast nog vijf andere prijzen in de wacht gesleept waaronder ‘World’s Best Business Class’, ‘World’s Best Business Class Airline Lounge’, ‘World’s Best Business Class Airline Seat’, ‘World’s Best Business Class Onboard Catering’ en ‘Best Airline in the Middle East’. De luchtvaartmaatschappij blijft onbetwist aan de top van de luchtvaartsector en heeft de hoofdprijs nu voor een nooit eerder geziene zesde keer gewonnen (2011, 2012, 2015, 2017, 2019 en 2021). De hub van de luchtvaartmaatschappij, Hamad International Airport (HIA), werd onlangs ook erkend als de ‘World’s Best Airport 2021′, met een eerste plaats in de Skytrax World Airport Awards 2021.