Genieten in Busch Gardens Tampa Bay

Bezoekers van Busch Gardens Tampa Bay kunnen een beter inzicht krijgen in medische procedures en de behandeling van gewonde dieren in het Animal Care Centre. Daarnaast bieden speciale rondleidingen achter de schermen de gasten informatie en kennis uit de eerste hand door de beheerders van de verschillende dieren in de parken. Deelnemers aan de tours kunnen zelfs getuige zijn van enkele privétrainingen of voedersessies en meer! Binnenkort is het tijd voor het angstaanjagende Halloween-evenement “Howl-O-Scream” met zijn spookhuizen, schrikzones en sinistere shows. “Iron Gwazi”, de snelste hybride achtbaan ter wereld, kan onder speciale omstandigheden worden ervaren – namelijk in het donker.

Howl-O-Scream Tampa’s Premier Halloween-evenement

Het Halloween-evenement “Howl-O-Scream” zal tot 31 oktober angst en terreur brengen in Busch Gardens Tampa Bay. Scare zones en sombere shows zorgen voor een griezelige sfeer. Bovendien kunnen de spookhuizen van het park zoals “The Forgotten”, “Witch of the Woods”, “The Residence: Home for the Holidays” en nog veel meer worden bezocht als je durft! Tijdens het evenement kunnen liefhebbers van achtbanen genieten van de achtbanen ’s nachts – in een volledig nieuwe donkere omgeving.

Iron Gwazi – de snelste en steilste hybride achtbaan ter wereld

Een achtbaan die je uitnodigt om een ​​donkere rit te maken tijdens “Howl-O-Scream” is “Iron Gwazi”, die al sinds de opening eerder dit jaar dappere gasten aantrekt. De voormalige houten achtbaan “Gwazi” werd gemoderniseerd met metalen constructies en opnieuw gelanceerd als de snelste en steilste hybride achtbaan ter wereld. Een hoogtepunt is de daling van 91 graden, die passagiers op het 1,2 kilometer lange spoor versnelt tot een topsnelheid van maximaal 122 kilometer per uur.

Achter de schermen bij Busch Gardens

Voor gasten die meer willen weten over het park en de verschillende diersoorten, biedt Busch Gardens speciale rondleidingen aan. Geïnteresseerde gasten begeleiden de opvoeders bij het verzorgen van de dieren, kijken achter de schermen en kijken naar voedingen en trainingen. Olifanten, luiaards, pinguïns, orang-oetans, gorilla’s, cheeta’s of nijlpaarden – voor (bijna) elke dierenliefhebber is er een passende tocht.

Dierenverzorging van dichtbij in het Animal Care Center

Het Animal Care Centre is de ideale plek om de medische zorg van parkbewoners van dichtbij mee te maken. De ultramoderne faciliteit is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Gasten kunnen voedingen, de behandeling van verwondingen, röntgenfoto’s en zelfs operaties bekijken. Het Animal Care Center maakt ook deel uit van de voor een Emmy genomineerde televisieserie “The Wildlife Docs®”, die kijkers inzicht geeft in het werk van zoölogische experts – waaronder artsen en trainers van Busch Gardens Tampa.