Glamping vakantie op Corsica

Wil jij eens kamperen bij de boer en ben jij op zoek naar een unieke glamping vakantie? Neem dan een kijkje bij de nieuwe BoerenBed locatie in.. Corsica! Figari Corsica Collection ligt in het zuiden van Corsica aan de rand van de bergen in de regio Figari. In het zuiden van Corsica vind je veel kleine baaitjes, rustige stranden, schitterende natuur en bijzondere bezienswaardigheden. Vanuit Figari Corsica Collection zijn jullie in slechts 25-30 autominuten bij de majestueuze vestingstad Bonifacio.

Glamping in Engeland

Vlak langs de Northumberland Coast ligt Seahouses Farm. Binnen 2 uurtjes rijden van Edinburgh en op slechts 1 uurtje rijden van Newcastle (en de boot vanuit Nederland!), is deze locatie de perfecte locatie voor een glamping vakantie met het gezin! Er is veel te ontdekken in de omgeving tijdens jullie verblijf in Seahouses Farm. Trek erop uit voor een dag op het strand, een wandeling door het Northumberland National Park, bezoek Bamburgh Castle of maak een boottocht naar de Farne Eilanden!

Boerderij vakantie in België

In België, vlakbij Brugge, ligt Hoeve Brugge Collection. Wie heel stil is, hoort hier.. niets! Behalve natuurlijk het geblaat, geloei, gezoem en gekwetter van honderden diertjes. Hoeve Brugge Collection is een bijzondere locatie middenin het Brugse Ommeland waar heel wat te beleven valt. Hoeve Brugge Collection is de perfecte locatie voor jong en oud. Ze hebben hier koeien, maar ook een heleboel andere boerderijdieren. Kom dus snel deze bijzondere locatie ontdekken!

Kamperen op de boerderij in Duitsland

In het Thüringer Woud hebben Heidi en Rolf het tot hun missie gemaakt om de geschiedenis van een heel bijzondere boerderij tot leven te brengen. Hohenwarter Seehof Collection ligt ongeveer 60 km ten zuiden van Jena en ongeveer 50 km ten noorden van Hof. Het gezin is hier al sinds de 16e eeuw gevestigd en delen van het gebouw stammen nog steeds uit deze periode.

Familievakantie in Frankrijk

Frankrijk is natuurlijk een prachtig land om naar toe te gaan op vakantie. Daarom presenteert het BoerenBed met trots hun nieuwe locatie op een van de de mooiste plekken in Frankrijk: La Flocellière en Vendée Collection. Deze prachtige locatie bevindt zich te midden van het prachtige landschap van de provincie Vendée. Je hebt een adembenemend uitzicht op de heuvels en de kinderen kunnen in de uitgestrekte groene weides heerlijk onbezorgd spelen.

Luxe kamperen in Engeland

En het BoerenBed heeft nóg een locatie in Engeland geopend! Deze bevindt zich in Somerset, Engeland. Glastonbury Collection is een prachtige boerderij en heeft een idyllische ligging. Deze gastvrije boerderij is de perfecte uitvalsbasis om Somerset te verkennen. Zoals je misschien kunt raden aan de hand van zijn naam, wordt het wereldberoemde Glastonbury Festival niet ver van deze locatie gehouden. Tevens liggen het prachtige Bath en het bruisende Bristol ook vlakbij deze locatie!