Goedkope Gambiaanse zon

Tijdens de krokusvakantie gaan veel Belgen nog op zoek naar een vakantiebestemming om de  Belgische winter en de regen om te ruilen voor de zon. Dé ideale zonbestemming tijdens de krokusvakantie is Gambia. Wanneer het in de Europese bestemmingen nog niet zo warm is, is Gambia een bestemming die zonzekerheid biedt op slechts 6 uur vliegen van België en bovendien zeer prijsgunstig. Dit kleine Afrikaanse landje biedt tal van voordelen!

Gambia is de perfecte bestemming voor Belgen die niet zo ver willen reizen, maar wel zeker willen zijn van de zon. Een trip naar de zon in Gambia vraagt weinig voorbereiding. Pak dus maar meteen je spullen want aan een internationaal paspoort hoef je niet te denken en inentingen zijn niet verplicht. Het wordt geen lange reis want na zes uur vliegen sta je reeds op de zonovergoten luchthaven in de hoofdstad Banjul. Er is geen sprake van een jetlag want in de winter is er een tijdsverschil van slechts 2 uur.

Op deze zon-zekere vakantiebestemming kan je genieten van warme temperaturen, want het is er gemiddeld zo’n 30 °C ! Zonnekloppers genieten van de paradijselijke stranden, maar avonturiers trekken op verkenning in één van de natuurparken of gaan varen op de Gambia rivier. Na een dag vol ontspanning kan je genieten van de heerlijke couleur locale op de verschillende gezellige marktjes.

Prijsgunstig

Tour operator TUI vliegt nog tot 27 maart naar de Smiling coast of Africa. Een reis in de krokusvakantie kan met TUI al vanaf 939 € voor 11 nachten in Kombo Beach Hotel, vluchten en verblijf (op basis van ontbijt) inbegrepen.