Kerst vieren in LEGOLAND Billund

Groot nieuws uit LEGOLAND Billund. Het Deens park zal zijn deuren openen voor een extra Kerstseizoen. Wat mag je verwachten? Kerstactiviteiten, 200.000 kerstlichtjes, een ijspiste en een 10 meter hoge LEGO DUPLO kerstboom. De kerstpret start op 26 november.

LEGOLAND® wordt gedurende de Kerstperiode versierd met meer dan 200.000 kerstlichtjes, LEGO® versieringen, heel veel kerstbomen en een 10 meter hoge LEGO® DUPLO® kerstboom. Gasten kunnen ook schaatsen op de grote ijsbaan en een aantal van de bekende attracties ervaren, die in kerstthema zullen zijn met veel lichtjes en andere kersteffecten. Ontmoet de Kerstman en kom in de kerststemming dankzij de gezellige kerstmuziek.

“We hebben een breed scala aan kerstactiviteiten in het park gepland en alle medewerkers werken heel hard om onze gasten de beste kerstervaring te bieden wanneer ze LEGOLAND komen bezoeken “, aldus Christian Woller.

Kerst in LEGOLAND kan worden beleefd op 23 geselecteerde openingsdagen van 26 november tot 31 december. Zie de openingskalender op www.legoland.dk.