Kies voor Caraïbische bruiloft

Droom je al jaren van een bruiloft onder de tropische zon, met de voeten in het zand en aansluitende huwelijksnacht in een luxehotel zoals bijvoorbeeld het Santa Barbara Resort in Curaçao? De jurk heb je al gekozen, net als de trouwlocatie aan het strand, maar nu komt de grootste uitdaging: het overtuigen van jouw partner. Moeilijk? Nee hoor! Met deze argumenten zegt hij direct: I DO!

Trouwen op een tropisch eiland als Curaçao betekent: zon verzekerd

Bij een Belgische bruiloft is het maar de vraag of de weergoden je goed gezind zijn… op een bounty island zoals Curaçao ben je vrijwel verzekerd van stralend weer! Als extra bonus krijg je een gratis zomerkleurtje dat natuurlijk nóg meer opvalt bij een witte jurk. Zo valt je huwelijk zeker niet in het water (tenzij je er een pool- of beach party van maakt).

De honeymoon begint al tijdens de bruiloft

Geen stress voor de bruiloft, want je bent direct in een vakantiestemming eenmaal geland op het eiland. Tijdens de dagen voorafgaand aan het huwelijk heb je rustig de tijd om je voor te bereiden en na het feest kan je relaxen op het strand. Bovendien: niet alleen jij, maar ook je gasten zullen in relax modus zijn. Als dat geen sfeer-boost is!

Alle vliegen in één klap: jouw vrijgezellenfeest op het eiland

Waarom combineer je de bruiloft niet meteen met de vrijgezellenfeesten? De bruiloft wil je waarschijnlijk toch pas na een paar dagen plannen, zodat je even tijd hebt om te acclimatiseren. Je beste vrienden reizen ongetwijfeld mee om deze mooie dag met jou te delen. De ideale gelegenheid om in de eerste dagen de vrijgezellenactiviteiten te organiseren. Quad-tours, snorkelen, jetskiën, feesten of barbecueën. Er is genoeg te doen! Sommige resorts, zoals het Santa Barbara Beach & Golf resort bieden zelfs al deze activiteiten aan vanuit één locatie. Ideaal!

Een select gezelschap van VIP’s

Echte vrienden en de meest hechte familieleden zullen de moeite nemen om vrij te nemen en een reis te boeken voor jullie huwelijksfeest. Dat betekent: geen gedoe over de gastenlijst. Al die verre ooms en tantes en vage (oud)-collega’s blijven lekker thuis! Geen onbekende gezichten op de trouwfoto’s of ongemakkelijke gesprekken met kennissen van kennissen. Zo wordt de bruiloft extra intiem en memorabel.

Een ‘destination wedding’ is ook voor de gasten onvergetelijk

Tijdens het reizen maak je de mooiste herinneringen. Jullie huwelijksvakantie zal niet alleen voor jullie een hoop nieuwe ervaringen opleveren, ook voor jullie gasten. De dagen voor en na het huwelijk kunnen zij heerlijk hun eigen gang gaan, het eiland verkennen en van de rust aan het strand genieten.