Kindvriendelijke vakantie in Denemarken

Steeds meer mensen willen op vakantie naar Denemarken blijkt uit cijfers van VisitDenmark. De redenen? Het is er veilig, mooi, vol afwisseling, niet druk en dichtbij, goed bereikbaar met de auto, ideaal voor gezinnen met kinderen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Belvilla haar aanbod vakantiewoningen in Denemarken fors uitbreidt. Een vakantiewoning is immers de beste uitvalsbasis om het Scandinavische land te ontdekken.

Onder de belangstellenden voor Denemarken vinden we vooral gezinnen, want Denemarken is één van de meest kindvriendelijke landen van Europa. Overigens is ook het Deense decor aantrekkelijk voor kinderen, om zandkastelen te bouwen op het strand, te fietsen met het hele gezin of een spannende attractie te bezoeken, zoals Legoland.

Belvilla heeft met een aanbod vakantiewoningen rekening gehouden met de sterke Deense troeven. Je vindt de woningen meestal aan zee, mΓ©t zeezicht, op originele plekken en het zijn huizen met tuin, zwembad, haard, voor families, groepen, samen reizende gezinnen en indien gewenst is ook je hond welkom. Noem de mooiste en meest bezochte plaatsen van Denemarken en je vindt in de buurt probleemloos een Belvilla vakantiewoning, onder meer bij de badplaatsen Henne Strand, Vejers Strand, Sondervig, Blavand, bij Skagen en in de regio Kopenhagen.

Belvilla heeft nu 5.190 vakantiewoningen in Denemarken, een aanbod dat recent fors is uitgebreid. Dit zijn maar enkele voorbeelden maar op de website van Belvilla en dankzij een handige zoekmachine vind je gemakkelijk een vakantiewoning in Denemarken die jou past: www.belvilla.be.