Kleurrijke nazomer in Tripsdrill

Het wordt kleurrijk in Tripsdrill. Het Duitse attractiepark met zijn herfstversieringen en meer dan 100 originele attracties is tot 6 november dagelijks geopend. Twee spookachtige hoogtepunten van het seizoen zijn Scary Indian Nights en Trick or Treating. Het natuurgebied biedt uitzonderlijke accommodatie in boomhutten en herderswagens.

Herfststemming in het avonturenpark

Het attractiepark Tripsdrill bij Stuttgart is al kleurrijk en gevarieerd aangekleed: met versierde oogstwagens, pompoenpiramides, houten draken in de bomen en vogelverschrikkers. Tot het einde van het seizoen inspireert Tripsdrill jong en oud met meer dan 100 originele attracties: van snelle achtbanen – zoals de twee nieuwe producten “full steam” en “head over heels” – tot sprankelende waterattracties zoals waskuiprafting, turbulente rondvluchten naar legendarische klassiekers, zoals de legendarische Altweibermühle. Onlangs werd het gevarieerde en liefdevol themapark voor de 7e keer bekroond met de European Star Award als beste pretpark van Europa.

Enge oude vrouwenavonden

Tripsdrill laat zich van zijn duistere kant zien tijdens de Scary Old Woman Nights op 21, 22, 28 en 29 oktober. Van 18.30 uur tot 21.30 uur worden de bezoekerspaden omgetoverd tot de “Horror Fair” waar gruwelijke figuren kattenkwaad uithalen. De spookachtige labyrinten “Adventure Spell”, “End of the Line”, “Under the Skin” en “Reap Fear!” laten je trillen van angstaanjagende personages en speciale effecten. Het enge evenement, dat samen met de vereniging MaisMaze e.V. wordt gehouden, vindt nu voor de 9e keer op rij plaats. Nachtritten op de drie achtbanen “Karacho”, “Mammut” en “G’sengte Sau” beloven extra plezier. Ook de speelwereld “Sawmill” en de familieattractie “Hot Oven” zijn geopend. De Altweibernacht-pas is alleen verkrijgbaar in de Tripsdrill online shop voor € 19,50. Vanwege de enge effecten is een bezoek aan het evenement pas vanaf 12 jaar aan te raden.

Trick or treat – het enge plezier voor de kleintjes

Op 31 oktober komen zelfs de jongste bezoekers aan hun trekken in Tripsdrill. Het nieuwe “Trick or Treats”-evenement zorgt overdag voor een kindvriendelijke spookachtige sfeer op Halloween. Met kinderschminken worden de kleine bezoekers omgetoverd tot griezelige wezens. Elk kind dat verkleed naar het park komt, krijgt een leuke verrassing. Samen gaan ze in de schemering op een eng-mooie lantaarnoptocht door het avonturenpark. Het evenement is al inbegrepen in de Tripsdriller dag- en jaarpas.

Puur natuur in het herfstbos

Het wildparadijs Tripsdrill, dat 365 dagen per jaar geopend is, herbergt meer dan 60 diersoorten. De vogeldemonstraties vinden dagelijks plaats om 11.30 uur en 15.30 uur in de valkerijstand. Om 13.45 uur neemt de boswachter de bezoekers mee om de otters te voeren, gevolgd door de voederronde van wolven, lynxen, beren en wilde katten om 14.30 uur (dagelijks behalve op vrijdag). Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober is er vanaf 16.30 uur ook een “excursie naar de hert sleur”. Excursietickets zijn alleen online verkrijgbaar via shop.tripsdrill.de. Het bosavonturenpad, het blotevoetenpad en de grote avonturenspeeltuin bieden nog meer mogelijkheden om de natuur op een speelse manier te ontdekken. De Wildsau-Schenke nodigt u uit om u te verfrissen midden in het bos – op vrijdag en zaterdag zelfs tot 21.00 uur en in de herfstvakantie tot 20.00 uur.

Uitzonderlijke overnachtingen in een natuurgebied

De inmiddels 36 boomhutten in het natuurresort Tripsdrill bieden hotelcomfort op grote hoogte te midden van de kleurrijke herfstbladeren, waaronder een loungeruimte met flatscreen-tv, koelkast/minibar en koffiezetapparaat en een eigen sanitaire ruimte met douche en toilet. De 20 herderswagons met elk vier bedden zijn comfortabel ingericht en hebben een koelkast/minibar, spoelbak en tv. Een themabadhuis is beschikbaar voor gasten die in de herderswagons verblijven. W-LAN is gratis beschikbaar in zowel de boomhutten als de herderswagens. Een uitgebreid ontbijtbuffet in de Wildsau-Schenke en toegang tot het wildparadijs zijn bij de overnachting inbegrepen. Zowel boomhutten als herderswagons zijn het hele jaar te boeken.