‘La Forêt Mystérieuse’ in Adventure Valley Durbuy

Begin maar al te beven, want de donkere Halloweennachten komen er weer aan! Ook dit jaar kan je een fantastisch en griezelig audiovisueel spektakel beleven tijdens een verlichte wandeling in het hart van de dichte en mysterieuze bossen van de Ardennen. Na zonsondergang komen de doden en monsters terug naar onze wereld. Laat je verrassen door spookachtige taferelen tijdens een twee kilometer lang parcours voor het hele gezin in de bossen van Durbuy Adventure Valley. Tijdens deze avondwandeling kom je mysterieuze wezens tegen en betreed je een magische wereld waarin je ergste nachtmerrie verscholen kan zitten. Vorig jaar lokte deze vreemde wereld 12 avonden lang meer dan 18.000 nieuwsgierigen naar Adventure Valley. Maar durf jij het avontuur aan in een van de nieuwe griezelige locaties? De 3e editie van La Forêt Mystérieuse telt 18 avondwandelingen van 14 oktober tot 5 november, en 2 geheel nieuwe Halloweenavonden op 30 en 31 oktober.

In het hart van de Ardennen vind je Adventure Valley, een groots indoor- en outdoor-avonturenpark voor alle leeftijden. Tijdens de herfstperiode hoor je niet enkel geschreeuw van de durfallen die het touwenparcours tussen de bomen afleggen, maar ook gegil van enkele nieuwsgierigen die zich in ‘La Forêt Mystérieuse’ wagen. Want dit vredig en ongerept stukje natuur wordt van 14 oktober tot 5 november, na zonsondergang, omgetoverd tot een magisch en angstaanjagend bos. Tijdens de verlichte wandeling met een griezelthema in Durbuy kom je langs een knotsgek kerkhof, loop je tussen pompoenen en ontdek je sprookjesachtige rotsformaties waarachter grappige wezens verscholen kunnen zitten. Onderweg kan je het nieuwe Spookhuis bezoeken en de vriendelijkste monsters van het park ontmoeten. Durf je van het pad afgaan en je op de engste plekken van Durbuy wagen? Drie angstaanjagende en unieke locaties wachten op de grootste waaghalzen: de Valkuil, het Labyrint en de Kliniek. Allemaal te betreden op eigen risico. Je wil er langer van genieten? Heel het evenement lang blijft het park overdag open en blijven de indoor-activiteiten ’s avonds toegankelijk voor bezoekers. Je kan een activiteit in Durbuy Adventure Valley dus gerust combineren met de Halloweenwandeling ‘s avonds. Je hebt honger gekregen van de wandeling? Dan kan je in Hell’s Food Village genieten van een te gekke maaltijd in een verduiveld gezellige sfeer.

Nog niets gepland in de nacht van 30 of 31 oktober? Adventure Valley nodigt je uit voor zijn eerste grote Halloweenfeest! Voor deze gelegenheid zal de Duvel Dôme worden ingenomen door vreemde gasten en een waanzinnige DJ. Trek je engste vermomming aan, dan is je eerste drankje gratis.