Luxe all-inclusive in Ikos Andalusia

Het gloednieuwe vijfsterrenresort Ikos Andalusia opent de deuren en brengt een nieuwe wereld van luxe naar Zuid-Spanje. Voor Ikos Resorts, dat zopas voor het vierde opeenvolgende jaar bekroond werd als het beste luxe all inclusive hotelmerk ter wereld met Ikos Olivia als de absolute nummer 1 in 2021 van de TripAdvisor-reizigers, is dit het vijfde resort in het aanbod aan de Middellandse Zee, voor het allereerst buiten Griekenland. Het nieuwe resort vlakbij het mondaine Marbella, is na een totale investering van 180 miljoen euro dé plek voor een op-en-top luxe droomvakantie. Het luxueuze all inclusive resort, met zijn 411 kamers en suites, 4.000m2 zwembaden en weelderige tuinen is ontworpen met een tijdloze visie die sereniteit en verfijning ademt. De hoogstaande vijfsterren service en unieke Ikos belevingen maken het Infinite Lifestyle aanbod af.

Een nieuwe wereld van luxe in Spanje

Ikos Andalusia tilt luxe all-inclusive vakanties aan de zonovergoten kust van de Costa del Sol naar een hoger niveau. Het vijfsterrenresort heeft een bevoorrechte ligging aan het uitgestrekte fijne zandstrand van Playa de Guadalmansa, tussen het kosmopolitische centrum van Marbella en de historische stad van Estepona. Het prestigieuze internationale design bureau Studio Gronda creëerde in Ikos Andalusia een weelderige oase van luxe en rust. Gasten worden er verwend met maar liefst zeven restaurants in open lucht, signatuur à la carte menu’s samengesteld door Michelin sterrenchefs, een keuze uit 300 verschillende wijnen, dranken service op het strand, 24 uur roomservice, schoonheidsproducten van Anne Semonin Paris en nog veel meer.

Dankzij het innovatieve ‘Local Discovery’ aanbod kunnen gasten als onderdeel van hun luxe all-inclusive verblijf er een hele dag op uit trekken met een MINI auto om de omgeving te verkennen, ze kunnen de beste musea in Malaga bezoeken of kiezen voor de Dine-out optie en uit eten gaan in een selectie lokale en authentieke restaurants, dit alles zonder extra kosten. Golfers ontvangen daarboven een gratis green fee in de exclusieve Golf Club Los Naranjos.

Alles is voorzien om het hele gezin een topvakantie te laten beleven in Ikos Andalusia. Uitnodigende zwembaden, creatieve en educatieve activiteiten in de Kids club, een ultramoderne fitnessruimte en een magnifieke spa met exclusieve behandelingen en dit onmiddellijk aan de blauwe Middellandse Zee en het gouden zandstrand.