Luxueuze familievakantie in Ela Quality Resort

Tijdens de afgelopen zomer periode genoten reizigers uit verschillende landen een luxueus verblijf in alle veiligheid bij het vijfsterrenresort Ela Quality Resort. Gasten uit onder andere Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk genoten een grote waaier aan activiteiten, hoogwaardig entertainment, een uitstekende servicekwaliteit en culinaire verwennerij aan het fijne zandstrand van het mondaine Belek in Turkije en hun feedback was uiterst positief. De ultieme aanrader voor een privévakantie ervaring met alle comfort van een resorthotel, zijn de Lake Houses van Ela Quality Resort.

Naast een geprivilegieerde ligging aan een 270 meter lang fijn zandstrand, biedt Ela Quality Resort een zee van buitenruimte met een oppervlakte van maar liefst 6.630 m2 aan open ruimtes en weelderige tuinen. De uitgestrektheid van het domein zorgt voor de ideale vakantiebeleving. Gasten genieten een ontspannen vakantie aan de 10 verfrissende zwembaden of aan het zonnige strand op de ligzetels. Ook alle publieke ruimtes, het hoofdrestaurant, de 7 thematische à-la-carte restaurants en 12 bars zijn een aanrader. Verschillende à la carte restaurants bieden mooie terrassen om culinair te genieten in een prachtig kader in openlucht.

Een verblijf in een Lake House: een privévakantie ervaring met alle comfort van een resorthotel

De uitgelezen aanrader deze nazomer is zonder twijfel een verblijf in een van de Lake Houses of luxe villa’s. De 200 exclusief ontworpen Lake Houses bevinden zich in een afzonderlijk deel van het vijfsterrenresort en genieten een hoogstaande service en privacy. Een langgerekt helderblauw zwembad strekt zich uit langsheen de Lake Houses en is exclusief voorbehouden voor de Lake House gasten. Alle beschikken over een eigen privé terras, sommige hebben zelfs een eigen privé pier, speciaal ontworpen om vanuit de eigen kamer het zwembad in te gaan. Binnen de Lake Houses zijn er verschillende accommodatietypes voor iedereen, perfect voor verliefde koppels tot (grote) families. Ze bieden een privévakantie ervaring, gecombineerd met de toegang tot de uitgebreide faciliteiten van het Ela Quality Resort. Voor wie op zoek is naar de ultieme privacy en het toppunt van luxe, bieden de luxe villa’s een eigen privé zwembad, sauna en stoombad in een exclusief kader, omgeven door een ruime tuin.