Meer beleving bij Nana Golden Beach

Nana Golden Beach kijkt ernaar uit om opnieuw gasten te ontvangen voor een top vijfsterren vakantie in de traditie van de authentieke Kretenzische gastvrijheid en heeft heel wat verrassingen in petto. Het luxe all inclusive familieresort, dat recent compleet gerenoveerd werd, breidt het ruime activiteitenaanbod verder uit en opent in 2022 een nieuwe hypermoderne tennisclub met 21 tennisbanen en padel terreinen. Het vijfsterrenresort tilt het sport aanbod naar een hoger niveau met de opening van een indrukwekkend sportcomplex met trainingsmogelijkheden op top niveau. Ook families kunnen uitkijken naar een onvergetelijke vakantie bij Nana Golden Beach dankzij het splinternieuwe waterpark met uitnodigende attracties voor alle leeftijden.

Waterplezier in het gloednieuwe Nana Waterpark

Na de opening van de luxe Kids Club vorig jaar, zorgt het familieresort voor nieuwe onvergetelijke vakantieherinneringen in 2022 met de opening van het splinternieuwe Nana Waterpark. Liefhebbers van sensatie en waterplezier kunnen zich volledig uitleven op de zeven spectaculaire glijbanen, goed voor meer dan 500 meter waterpret, verspreid over 9 banen. Van elkaar uitdagen op de multi slide, tot de spanning in de volledige duisternis van de Black Hole, er is voor elk wat wils. Voor wie het snel mag gaan, is de Aquatube met visuele en auditieve effecten die je zelf kan kiezen, een niet te missen ervaring. De blikvangers zijn zonder twijfel de komvormige Space Bowl en de hoog uittorende Hill Slide voor de meest spectaculaire ritten. Maar ook de kleine waterratten worden niet vergeten, met een speciaal gedeelte met attracties op kindermaat.

Nana Golden Beach breidt ook de luxe all inclusive ervaring verder uit en opent een nieuwe snackbar in het waterpark. De Aqua Snackbar brengt het totale aantal snackbars op zes en vormt een mooie toevoeging binnen het ruime all inclusive aanbod. Gasten kunnen er de ganse dag door terecht voor lekkernijen en verfrissingen.

De nieuwe state-of-the-art Nana Tennis Club

In 2022 kunnen tennis en padel liefhebbers van alle niveaus hun hart ophalen in de nieuwe hypermoderne Nana Tennis Club. Op een totale oppervlakte van 800m2 biedt de club 21 gloednieuwe tennisbanen en padel terreinen. Er zijn verschillende ondergronden waaronder 5 hardcourt tennisvelden en 13 gravel banen, aangelegd door een gespecialiseerde Spaanse firma die tot de absolute wereldtop behoort en waarvan de technologie erkend is door de Internationale Tennisfederatie.

Een team van vijf top coaches met meer dan 30 jaar ervaring in het professioneel tennis circuit, staat klaar om training te geven aan spelers die hun techniek willen verbeteren en het maximale te halen uit hun vaardigheden.

De ultramoderne Nana Sports Club

Nana Golden Beach is de uitgelezen vakantieplek voor sportievelingen. In 2022 opent het vijfsterrenresort de ultramoderne Nana Sports Club, met nieuwe activiteiten, een uitgebreid sportaanbod en een indrukwekkende infrastructuur. Van de 600 m2 grote fitness met de nieuwste toestellen tot het overdekte zwembadgedeelte van 1000 m2 en een fietscentrum, het nieuwe sportcomplex biedt sport- en trainingsmogelijkheden op niveau voor zowel sportliefhebbers als professionele sporters. Er is ook een ruim aanbod aan groepslessen zoals spinning, tabata en dans workouts.

Op het strand worden allerhande fitness en relaxatie activiteiten georganiseerd. In een prachtig kader kunnen gasten onder andere deelnemen aan yoga, pilates en body balance. Watersportliefhebbers kunnen terecht in het watersportcentrum en bij Scubakreta, het meest professioneel gerunde PADI duikcentrum van het ganse eiland. De ideale manier om de natuurpracht van de Kretenzische Zee te verkennen. Voor wie de prachtige omgeving liever te voet of met de fiets ontdekt, zijn er wandelingen en fietstochten voor alle niveaus, zowel individueel als begeleid.

Na hun sportieve inspanningen kunnen gasten zich laten verwennen in de Royal Wellness Club met een ruim aanbod arrangementen, massages en behandelingen met de signatuur van Germaine de Capuccini.