Met Ethiopian Airlines naar het paradijs

Ethiopian Airlines, lid van Star Alliance en de grootste luchtvaartmaatschappij van Afrika, biedt 125 internationale bestemmingen in 5 continenten aan en verbindt de Afrikaanse landen met een netwerk naar 62 Afrikaanse steden. Vanuit Brussel vliegen zij rechtstreeks naar de hoofdstad van Ethiopië, Addis Abeba en van daar naar alle streken in Afrika (o.a. Tanzania, Kenia, Zuid-Afrika, Namibië). Ook de parel in de Indische Oceaan, Zanzibar, zit bij de bestemmingen vanuit Brussel.

Zanzibar, het paradijs voor heel wat Vlamingen

Het eiland Zanzibar aan de oostkust van Tanzania is een paradijs en een droombestemming voor heel wat Vlamingen. Het eiland heeft onwaarschijnlijk mooie zandstranden, palmbomen, een azuurblauwe zee en een rijke cultuur. Het is een charmant en idyllisch eiland en een paradijs voor snorkelaars en duikers. Hier komt de Vlaming tot rust met een cocktail in de hand.

Ethiopian Airlines vliegt vanuit Brussel via een tussenstop in Addis Abeba naar Zanzibar Airport. De nachtvlucht duurt zo’n 6u ½, vervolgens is het nog een kleine 3u vliegen naar Zanzibar. Ethiopian Airlines is een 4-sterren luchtvaartmaatschappij waarmee het zeer comfortabel en luxueus vliegen is.

Safari of trektocht in Tanzania

Altijd al op safari gewild of de uitdaging aangaan met de Kilimanjaro? Dan is er Tanzania. Vliegen kan naar Kilimanjaro of Dar es Salaam. Kilimanjaro Airport is een luchthaven in het noorden van Tanzania, het Julius Nyerere International Airport in Dar es Salaam ligt aan de oostkust en de omgeving is ook gezegend met een aantal paradijselijke stranden.