Met PLAY vanuit Brussel naar IJsland

PLAY komt naar België. De nieuwe IJslandse luchtvaartmaatschappij zal directe vluchten aanbieden tussen Brussel en Reykjavik. Voor wie nog iets verder wil reizen biedt de prijsbreker ook vluchten aan richting Noord-Amerika. Ongetwijfeld een aanrader inclusief de kans om het noorderlicht te zien!

Brussel en zeven andere nieuwe bestemmingen

PLAY lanceert vluchten vanuit Brussel naar het IJslandse Reykjavik. Daarnaast start het met reizen naar zeven nieuwe bestemmingen: Lissabon in Portugal, Stavanger en Trondheim in Noorwegen, Malaga in Spanje, Praag in Tsjechië, Göteborg in Zweden en Boston in de VS. Dit betekent dat PLAY beschikt over een routenetwerk van 25 bestemmingen en dit aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

“De afgelopen maanden hebben we een groeiende vraag in de markt gevoeld en een geweldige respons op onze nieuwe bestemmingen. Het team van PLAY heeft alles op alles gezet om trans-Atlantische reizen en vele nieuwe Europese bestemmingen te lanceren”, zegt Birgir Jónsson , de CEO van PLAY.

Inauguratievlucht naar de VS

April 2022 was een belangrijke maand voor PLAY met de eerste vlucht richting Amerika. Op 20 april 2022 vloog PLAY voor de allereerste keer naar Baltimore/Washington DC. Hierdoor krijgen passagiers uit Noord-Amerika en Europa de kans te reizen met IJsland als hub.