Mora B&B in Gent

Een heerlijk pak frieten met een lekkere snack erbij om het weekend in te zetten, het is een oeroude Vlaamse gewoonte. De helft van de consumenten gaat 1 à 2 keer per week naar de frituur en het weekend is daarvoor hét moment bij uitstek. In Vlaanderen zijn we verknocht aan onze portie frieten met daarbij een lekkere snack, en in het hele land zijn er meer frituren dan er steden en gemeenten zijn. Dankzij Mora kan daar nu een heuse bed & breakfast aan toegevoegd worden!

Mora lanceert namelijk in Gent een bed & breakfast waar je op weekend kan gaan in échte Mora stijl. De bed & breakfast is volledig aangekleed en ingericht in Mora thema. Zo zijn Mora snacks en frietjes het centrale thema in de slaapkamer: een dekbed met twee Spicy Viandelles lekker naast elkaar, boven het bed kaders met de verschillende snacks en naast het bed een gigantisch pak frieten. Ontbijten op bed doe je gewoon met een lekkere Viandelle, Kipkorn, Carrero en tal van andere Mora snacks. Op het nachtkastje staat een airfryer in plaats van een nachtlampje, en de diepvries zit bomvol Mora snacks.

In de woonkamer kun je je uitleven met een kickertafel van Mora, waarbij de voetballers vervangen zijn door de Lucifer snacks. Voor de gasten liggen ook handdoeken en witte Mora badjassen klaar, die een beetje doen denken aan het jasje van de befaamde Cora van Mora.

Bovendien ben je met de twee Mora fietsen zo in het hartje van Gent. Na een bezoek aan het Gravensteen, het Lam Gods en boottochtje kun je genieten van een goed pak frieten en lekkere Mora snacks in deze originele bed & breakfast!

Drie weekends te winnen

Wie wil overnachten in de Mora bnb zal snel moeten zijn. Tijdens de hele maand juni kan men via een Facebookwedstrijd een verblijf winnen. Mora geeft drie weekends voor twee personen weg. Vanaf 9/6/2017 wordt er elk weekend in juni een nieuwe Facebookwedstrijd gelanceerd, en kan je een nieuwe poging wagen. Meer info is te vinden op de Facebookpagina van Mora.