Najaarsvakantietrend: genieten van de natuur in eigen land

Vakantie vieren in een natuurhuisje was deze zomer een ware hit, met een 3x meer boekingen ten opzichte van 2019. Struinen door de bossen van Bouillon, op ontdekkingstocht door glooiende heuvels in Luik of lekker bij de openhaard met een boek in de natuurrijke Ardennen? Natuurhuisje.be heeft voor elke wens wat wils, van hut tot villa en van boerderij tot tiny house. Stuk voor stuk vakantieadressen om maximaal te genieten van het groen.

Slapen op bijzondere hoogte

De herfst en de winter staan voor de deur, maar dit jaar zitten verre reizen naar tropische oorden er waarschijnlijk niet in. Helemaal goed, want dichterbij huis valt meer dan genoeg te genieten. Slapen in een prachtig landgoed in Luik bijvoorbeeld, of in een boomhut verstopt middenin de Luxemburgse bossen. Natuurhuisje.be biedt een duurzaam alternatief midden in de natuur voor iedereen die er even tussenuit wil. Elke boeking is inclusief een flinke dosis rust en ruimte, of je nu gaat voor de Belgische kust, het Antwerpse platteland of de heiden van de Hoge Venen. Uitwaaien aan zee, een lange wandeling in een kleurrijk herfstbos of een fikse hike door Meetjesland: met Natuurhuisje.be ontdek je misschien wel een geheel nieuwe kant van jezelf. De kant die dol is op buiten zijn, vogels spotten en maar niet uitgepraat raakt over dat hert dat daar net tussen de bomen wegschoot.

Fluitende vogels

Tim van Oerle, oprichter van Natuurhuisje.be, over zijn bedrijf: “Voor mij is tijd doorbrengen in de natuur essentieel. Even helemaal weg van de drukte, wakker worden met het geluid van fluitende vogels en een wijds uitzicht als je de gordijnen opentrekt. Dat gevoel gun ik iedereen en daarom heb ik samen met mijn broer Natuurhuisje.be opgericht, een marktplaats voor duurzame accommodaties waar je helemaal opgaat in de omgeving.”