Nana Princess: zorgeloos genieten in het paradijs

Het topluxeresort Nana Princess Suites Villas & Spa opende de deuren om gasten te ontvangen voor een luxueuze vakantie volgens de authentieke Kretenzische gastvrijheid. Nana Princess blijft ernaar streven de allerhoogste verwachtingen te overtreffen. Een transfer per helikopter, een privé fitness, sauna of stoombad in de eigen luxe suite of een diner onder de sterren? Nana Princess heeft alles voor een zorgeloos royaal luxeverblijf.

Superieure service

101 privé zwembaden en 750 m2 aan buitenzwembaden bieden een zee aan persoonlijke ruimte en maken van Nana Princess een veilige vakantiecocon. Een professionele partner test op regelmatige basis watermonsters om zo de strengste kwaliteitsnormen in de zwembaden te handhaven. Gasten genieten er een superieure vijfsterren service in een idyllische omgeving. De verschillende à la carte restaurants bieden mooie terrassen om zonder zorgen culinair te genieten van de zorgvuldig samengestelde exclusieve menu’s in een prachtig kader in openlucht.

Alle 112 suites en villa’s bieden een ruim zonneterras met een verwarmd privézwembad of jacuzzi. Zo kunnen koppels en gezinnen in alle privacy genieten van fijne vakantiemomenten enkel met elkaar. Voor wie op zoek is naar een wellness-ervaring in alle privacy, zijn de suites met sauna of stoombad een absolute aanrader. Voor sportievelingen zijn er de unieke suites met een eigen fitnessruimte, voor een ultieme luxe, pure privacy en een absolute veiligheid.

Ultieme service

Nana Princess streeft ernaar een service op het allerhoogste niveau te bieden aan elke gast. Het Guest Relations Team staat klaar om alles tot in de puntjes naar wens te regelen tijdens het verblijf, maar ook vóór aankomst. Zo is er een helikopterdienst die de gasten desgewenst oppikt op de luchthaven om in alle comfort naar het resort over te vliegen.

Uitzonderlijke kortingen

Momenteel lanceert Nana Princess uitzonderlijke kortingen tot 40% op de kamerprijs van de suites voor alle nieuwe boekingen!