Nazomeren voor jonge gezinnen in Portugal

Nog jonge niet-schoolgaande kinderen in huis en graag nog wat zon zien na deze regenachtige zomer? Dan is nazomeren in luxe en comfort bij een van de vier in Portugal gelegen hotel resorts van de luxe boetiek hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts een must do. Bijna alle resorts hebben villa’s met eigen privé-ingang, dus voor hen die graag nog in de eigen bubbel verblijven, is dat hier perfect mogelijk. Het is nu helemaal het juiste moment om te boeken, want er is nog tot 8 oktober een nazomeraanbieding waarbij je 1 gratis overnachting krijgt per 4 geboekte overnachtingen.

Gezinnen het naar de zin maken is de missie van Martinhal. Bij de vier hotels van Martinhal zijn er veel faciliteiten voor kleine kinderen, waaronder zwembaden, speeltuinen, maar ook een oppasservice en een kidsclub zodat de mama’s en/of papa’s ook een keertje kunnen genieten zonder hun ukkepuk. Ook is er in de restaurants een kinderspeelhoek (soms met toezicht) en staan er vers gemaakte fruit- en groentehapjes klaar evenals een family concierge die zorgt voor handige gratis bij te boeken babyattributen.

Family Concierge

Toch wel uniek te noemen is het feit dat Martinhal speciaal voor de ouders met jonge kindjes een Family Concierge heeft aangesteld die ter beschikking is voor hen. Zo kan die tijdens maar ook voorafgaand aan de vakantie zorgen voor handige gratis attributen op de kamer, suite, studio of (pool) villa. Denk daarbij aan een kinderwagen (zo handig dat die niet mee hoeft op het vliegtuig), maar ook een flessenwarmer en sterilisators, een wipstoeltje, babyfoon, wc-bril verkleiner en nog zoveel meer. Het comfort dat Martinhal aan jonge gezinnen wil geven, begint dus al bij het inpakken thuis en voorkomt hiermee de door jonge gezinnen vaak gevreesde ‘halve volksverhuizing’ aan babyspullen.

Nazomer aanbieding

De speciale nazomeraanbieding ‘Last Minute Summer Offer’ die je nu kunt boeken geeft gezinnen een gratis extra overnachting voor elke 4 overnachtingen die worden geboekt. Het aanbod is geldig in de Martinhal hotels en dat nog tot 8 oktober 2021. Martinhal heeft 2 hotels in de Algarve en 2 hotels in of nabij Lissabon.

4 hotels, 4 verschillende vibes

Martinhal Sagres is een resort met een vijfsterrenhotel en luxueuze villa’s omringd door de natuur en op loopafstand van de zee. Het resort ademt rust, ruimte en luxe door de afgelegen ligging op Europa’s meest zuidwestelijke puntje in een natuurgebied. Qua activiteiten en sport is het aanbod enorm uitgebreid, voor groot en klein met onlangs nog wat nieuwigheden, waaronder een nieuwe ‘Beach Hangout’ met bar en chill-out area, een nieuwe fitness trail met 10 fitnessactiviteiten rond het resort (gratis), een minigolf (gratis), petanquebaan (gratis): alles outdoor!

Bij Martinhal Sagres zijn er sowieso veel mogelijkheden voor sport zoals tennis, padel (niet gratis), paardrijden, watersport (zoals surfen), enz.

Martinhal Cascais ligt vlak bij de mondaine, sfeervolle badplaats Cascais op een steenworp afstand van Lissabon. Het familiehotel en de vakantievilla’s zijn ook volledig aangepast aan gezinnen met kinderen.

Martinhal Lissabon is een familiehotel pur sang in het bruisende hart van Lissabon. Wie liever verblijft in een luxueus appartement, kan naar Martinhal Chiado, gelegen in een rustige straat in een van de beste en trendy wijken.

Martinhal Quinta do Lago heeft een exclusieve collectie vakantiewoningen: van prachtige herenhuizen met 2 slaapkamers tot luxueuze familievilla’s met 5 slaapkamers, met of zonder eigen privé zwembad. Het resort is omgeven door golfbanen voor wie graag eens een balletje slaat.

Tot slot

Zowel bij Martinhal Sagres, Cascais en Quinta kun je naast een hotelkamer/suite ook kiezen voor een eigen villa met privétoegang. Sommige villa’s hebben ook een zwembad (uitgezonderd bij Martinhal Chiado). De kids club is gratis in hotel Martinhal Chiado en Cascais, in Sagres is de club gratis van november tot en met maart.