Nieuwe bestemmingen vanuit Rijsel

De low-cost vliegtuigmaatschappij Volotea lanceert acht nieuwe internationale routes vanuit de luchthaven van Rijsel. Met dit nieuwe aanbod van vluchten naar Barcelona, Faro, Menorca, Athene, Rome, Malaga, Heraklion en Las Palmas hoopt de luchthaven van Rijsel meer passagiers aan te trekken uit België en de regio Hauts-de-France.

Verbeterde toegankelijkheid tot grote Europese steden

Met de opening van acht nieuwe routes bieden de Luchthaven van Rijsel en Volotea hun Belgische en Hauts-de-France klanten directe toegang tot nieuwe bestemmingen in Spanje, Portugal, Griekenland en Italië. De bestemmingen zijn geschikt voor zowel zomervakantiegangers als kortere verblijven. Deze routes zullen de internationale dienstverlening en de toegankelijkheid van de Luchthaven van Rijsel vergemakkelijken, met name vanuit en naar de grote Europese hoofdsteden en steden.

Dankzij de opening van deze acht nieuwe internationale routes en een tweede vliegtuig op de Luchthaven van Rijsel, biedt de maatschappij Volotea in totaal 25 bestemmingen aan vanuit Rijsel. De luchtvaartmaatschappij is al 10 jaar aanwezig op de Luchthaven van Rijsel en heeft bijna een miljoen passagiers van en naar Rijsel vervoerd. Vandaag biedt ze extra capaciteit in termen van beschikbare plaatsen en 4 keer meer bestemmingen dan in 2012 – en komt zo tegemoet aan de vraag van de Belgische passagiers en de regio Hauts-de-France.