Nieuwe luxe familievakantie is quality time

De luxe vijfsterrenvakanties van Martinhal draaien niet om Michelinsterren, luxe badkamerartikelen of gesteven linnen. De high-end service zit ‘m vooral in het vriendelijke personeel, de kids proof menukaarten en activiteiten voor ouders, voor kinderen én voor allebei. Want vooral de quality time met de familie maakt een luxe gezinsvakantie bij Martinhal compleet.

XXL bedden

De familiekamers zijn extra ruim opgezet en zijn voorzien van XXL bedden van 2 meter bij 2 meter. Perfect voor een relax begin van de dag, gezellig met alle kinderen in het ‘grote bed’. Ook aan details als opstapjes bij de wastafel, tafels met afgeronde hoeken, luieremmers, badeendjes en kamerjassen in alle maten is gedacht.

Ontspannen familiediner

De verschillende restaurants van Martinhal bieden voor elk familielid wat wils: van een menukaart vol lokale Portugese gerechten en Italiaanse keuken tot een snelle hap bij de Mbar of het babymenu met gepureerde hapjes. Na het eten vermaken de kinderen zich in de Kids Corner terwijl hun ouders in alle rust kunnen natafelen en genieten van hun cappuccino: daar kan geen Michelinster tegenop.

Wel naar de wellness

Bij Martinhal zijn de kinderen overal welkom: zo ook in de spa en wellness. Er zijn zelfs speciale duo-spabehandelingen voor (groot)ouder & kind te boeken. Dat is pas een luxe manier van samen vakantievieren.