Nog nooit was een cruise zo goedkoop

Een droomvakantie wordt nóg beter met de Dream Deals van Costa. Snelle beslisssers kunnen al op cruise vanaf 249 euro per persoon!

De Dream Deals, dat zijn een aantal korte en lange cruises, in de Middellandse Zee of naar Noord-Europa, met onweerstaanbare tarieven, ook in het zomerseizoen. De unieke promotie loopt nog tot eind februari.

Misschien ben je nog nooit op cruise geweest en is dit nu het moment om een korte trip te boeken? Een drienachten cruise met o.a. Barcelona heb je vanaf 249 euro.

Of ben je nu al op zoek naar de beste prijs voor de zomervakantie met het gezin? Wat dacht je van een cruise van acht dagen Adriatische Zee met vertrek uit Venetië, vanaf 629 euro? Dat is onklopbaar.

Jouw droom komt misschien binnenkort uit: de steden van de Baltische Zee ontdekken. Costa maakt het mogelijk, vanaf 649 euro, per persoon. Dan legt het schip aan in Stockholm, Helsinki, Sint-Petersburg en Tallinn.

Aan boord van een modern Costa schip is er ontzettend veel te beleven. Sport, spektakel of gewoon een drankje aan de bar, er is voor elk wat wils.

De hut is een oase van comfort, met nog meer service dan in de meeste hotels. Je kamer wordt twee keer per dag schoongemaakt door een toegewijde cabin steward.

De culinaire ervaring is top. Geniet van de Italiaanse roots van Costa, van meergangen menu’s tot lekkere snacks bij een glaasje wijn.

De Costa schepen zijn bijzonder geschikt voor families. Terwijl de kinderen spelen in het zwembad of kids club, kunnen volwassenen genieten van hun vrije tijd, met een boek of een wellness moment in de spa.

De promotie “Dream Deals” loopt nog tot 28 februari

In de prijs (per persoon) zijn o.a. de kamer, het eten aan boord in de hoofdrestaurants en de dienstverlening inbegrepen. Niet inbegrepen zijn de vluchten, en zaken zoals shopping, massages, excursies.

Meer info en boekingen: www.costacruises.nl.