Nood aan zon? Malta is een optie

Malta, het eiland waar je alles vindt: zon, zee, strand, natuur, cultuur, geschiedenis, sport, filmsets, fantastische duiklocaties en een heerlijke keuken. Momenteel is het er rond de 20°C en zonnig, het is slechts 2u45 vliegen van België en je kunt er overal in het Engels terecht. En geen nood, doordat het een eiland is en iedereen op de luchthaven gescreend wordt op het coronavirus is de kans klein dat je ermee in contact komt. Tot op vandaag zijn er nog geen gevallen gemeld op Malta.

Zonnige bestemming, rustige zee

Malta is het hele jaar door een zonnige bestemming met meer dan 300 dagen zon per jaar. De Maltese archipel bestaat uit drie eilanden die allemaal relatief klein zijn: Malta, Gozo en Comino. Malta is het ‘grootste’ eiland en met de veerboot ben je in 25 minuten op het rustige Gozo. Maar ook voor andere boottochtjes is Malta een geweldige plek. De zee is hier doorgaans erg rustig. Vanuit het Birgu waterfront kun je bijvoorbeeld genieten van een gondeltocht.

Promo’s om u tegen te zeggen

Op de website van Bebsy boek je de leukste stedentrips, vakanties en fly en drives voor een hele scherpe prijs. Voor Malta hebben ze maar liefst 23 aanbiedingen. Dat begint al vanaf € 99 per persoon voor 5 dagen logies, vlucht inbegrepen. Ook via Feriados kun je goedkoop naar Malta. Ze hebben zelfs een aanbod van € 142 per persoon voor 8 dagen logies, vlucht inbegrepen. Via Vakantievinder ontdek je allerlei types vakantie aan een voordelige prijs. Voor Malta hebben ze nu een aanbod voor 5 dagen logies in een 4-sterrenhotel, vluchten inbegrepen voor € 166 per persoon. Wacht niet te lang, want de promo’s voor maart en april vliegen de deur uit.

Via Air Malta kun je dagelijks vliegen vanuit Brussels Airport en Ryanair biedt ook dagelijkse vluchten aan naar de Maltese archipel vanaf de luchthaven van Charleroi of Eindhoven.