Ontdek de Rode Zee

MSC Cruises biedt deze winter een uiterst interessante Fly & Cruise van 7 nachten aan die gasten meeneemt op een spectaculaire reis om de schoonheid van enkele van de meest gewilde bestemmingen in het Midden-Oosten te verkennen. Op deze route worden Saoedi-Arabië, Jordanië en Egypte aangedaan waar de gasten tal van unieke ervaringen en onvergetelijke herinneringen kunnen opdoen.

Op weg naar elke bestemming kunnen gasten op MSC Orchestra genieten van een droomcruise met een combinatie van ruime, elegante interieurs, een divers culinair aanbod, een interessant amusementsprogramma en hoogwaardige voorzieningen in resortstijl, met een keuze uit talloze manieren om elke dag te ontspannen en te genieten.

Egypte, Jordanië, Saoedi-Arabië en de Rode Zee

Dankzij de samenwerking tussen MSC Cruises en Brussels Airlines kunnen reizigers die deze winter het Midden-Oosten willen bezoeken een verhoogd gemak verwachten. MSC Cruises biedt haar gasten een ‘Fly and Cruise’-pakket aan, met een rechtstreekse vlucht vanuit Brussel naar Sharm El Sheikh.

Bij aankomst worden de gasten feilloos overgebracht naar het cruiseschip MSC Orchestra. Deze cruise biedt een uitstekende gelegenheid om de betoverende wateren van de Rode Zee te verkennen en de culturele schatten van Saoedi-Arabië, Egypte en Jordanië te ontdekken.

Deze cruise biedt een unieke kans om de archeologische schatten van Saoedi-Arabië te bewonderen, waaronder de historische ommuurde stad Al-‘Ula, die op de prestigieuze Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat.

Reizigers kunnen tevens genieten van een bezoek aan Yanbu, een woestijnhaven die bekend staat om zijn prachtige witte stranden en heldere turquoise wateren.

Een hoogtepunt van de cruise is een bezoek aan de UNESCO-stad Petra vanuit Aqaba, Jordanië, waar de oude Nabateïsche beschaving haar fascinerende koninklijke graftombes, smalle ravijnen en het iconische schatkistgebouw toont.

Voor degenen die een onvergetelijke cruise in Egypte zoeken, biedt MSC Cruises een gevarieerd excursieprogramma, waaronder een rivierexcursie over de Nijl, een bezoek aan de majestueuze piramide van Khafra en de imposante Sfinx, evenals een verkenning van Caïro, de grootste stad van Egypte.

Frank Van den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruises licht verder toe : “Ik ben verheugd met deze samenwerking met Brussels Airlines. Met onze Fly & Cruise formule kunnen onze gasten zorgeloos en comfortabel vanuit Brussel richting Sharm El Sheikh vertrekken, en bij aankomst onmiddellijk inschepen zonder zorgen. Deze specifieke cruise langs de Rode Zee naar Saoedi-Arabië, Egypte en Jordanië is werkelijk uitzonderlijk. De verscheidenheid aan culturele schatten, adembenemende landschappen en unieke ervaringen die onze gasten tijdens deze reis zullen opdoen, maken het een onvergetelijk avontuur”.