Ontspannen tijdens een yacht tour in Dubai

Dubai kan je op meerdere manieren verkennen. Eén van de meest exclusieve en ontspannen opties is het Emiraat ontdekken vanop het water. Xclusive Yachts biedt yacht tours aan in Dubai. Grote troef is dat je een volledig privéjacht kunt huren, maar ook een boot kan delen met anderen en dat iedere dag van het jaar.

Xclusive Yachts heeft sinds de oprichting in 2006 een uitstekend imago opgebouwd dankzij zijn uitmuntende service. De professionele crew en ervaren kapitein zorgen steeds voor een veilige en zorgeloze uitstap. ’s Morgens krijg je aan boord een uitgebreid ontbijt voorgeschoteld. Opteer je eerder voor een boottocht overdag of ‘s avonds dan wordt de barbecue aangelegd. Ook alle dranken zijn in de kostprijs inbegrepen.

Wat krijg je zoal te zien tijdens een gedeelde yacht tour in Dubai? De bekendste attracties liggen uiteraard op de vaarroute. Zo vertrek je vanuit Dubai Marina langs Ain Dubai en JBR richting de Burj Al Arab. Een fotostop staat hier ongetwijfeld op het programma, want de Burj Al Arab is niet voor niets het enige zevensterrenhotel ter wereld. Afhankelijk van het gekozen tijdslot kan nog een ommetje worden gemaakt via Atlantis om dan terug te keren naar Dubai Marina.

Mag het een tikkeltje meer zijn? Dan kan je natuurlijk je eigen luxejacht charteren voor je gezin of vriendengroep. In return garandeert Xclusive Yachts een vijfsterrenservice en vervullen ze al je wensen. Op het benedendek is er trouwens airco aanwezig. Een welgekomen afkoeling tijdens warme dagen!

Tenslotte zijn er ook nog enkele alternatieve boottochten. Sportvissers zullen ongetwijfeld kiezen voor een sport fishing charter. Tijdens een avontuurlijke tocht van vier uur vaart de boot naar diepere wateren en kan het vissen beginnen. Als afsluiter krijg je de kans om je ‘catch of the day’ te grillen op de barbecue aan boord.

Andere boottochten die worden aangeboden zijn de Gulet Experience voor toeristen die willen zwemmen in de Perzische Golf en de Yacht Party Dubai met live dj voor jongeren die zin hebben in een feestje. Voor wie het wat rustiger mag is er de Sunset & Dinner cruise. Geniet van een rijkelijk buffet met live cooking tijdens een adembenemende zonsondergang.