Op All Ways cruise met bekende Vlamingen

Stel je voor: wakker worden met uitzicht op uw volgende bestemming, aanschuiven aan het ontbijt met fantastisch gezelschap en verlangen naar de excursie die je te wachten staat. Na het ontdekken van de bestemming maak je je klaar voor het diner en erna geniet je nog van een spetterende avondshow. Klinkt fantastisch, niet?

All Ways cruises voorziet het hele jaar door fantastische cruises naar onder andere de Britse Eilanden, Portugal, Spitsbergen, Frankrijk en zoveel meer. Overdag ontdek je de bestemming, ‘s avonds geniet je van een fantastisch entertainment programma waar enkele bekende Vlamingen deel van uit maken.

Rita Roelandt

Rita Roelandt begon al met zingen toen ze zestien was. In de jaren 70 bracht Rita plaatsje uit onder de artiestennaam “Jennifer”. Nadien zong ze in de coverbandjes en bij Willy Sommers in de jaren 80. Zij was één van de finalisten van The Voice Senior 2018. Vol energie en enthousiasme zal zij een mix brengen van soul, jazz, disco, Vlaamse en Franse chansons. De zangeres met een ongelooflijke stem zal u verbazen tijdens uw cruise naar Spitsbergen en de nieuwjaarscruise op de Donau.

Marijn Devalck

Marijn Devalck schreef zijn eerste liedjes op 14-jarige leeftijd en begon zijn zangcarrière als popidool onder de naam Marino Falco. In 1966 had hij zijn eerste hits Ma première cigarette en Je n’ai plus mon papa. Marijn Devalck kreeg later een rol in de musical The last days of Isaac en kreeg de smaak te pakken voor het theater. Naast het werk op het podium verscheen hij op radio en televisie als presentator en als acteur in televisiefilms. Hij zingt door de tijden heen in alle talen tijdens de wijnroute cruise, van Porto tot Zeebrugge.

Johny Voners

Johny Voners begon zijn carrière op zeer jonge leeftijd in de cabaretwereld. In 1963 ontving hij de eerste prijs voor dramatische kunst aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Van 1971 tot 1975 was hij verbonden aan de Koninklijke Vlaamse Schouwburg te Brussel en van 1976 tot 1983 aan het Fakkeltheater te Antwerpen. In 1990 krijgt Johny Voners één van de belangrijkste rollen in de komische televisieserie, F.C De Kampioenen, die vanaf het begin een gigantisch succes kende. Hij toont zijn talenten tijdens de cruise De charmes van de Britse Eilanden.

Martin Heylen

Martin Heylen is een verteller en TV-maker, bekend van programma’s als Zelfde Deur 20 jaar later, Heylen en de Herkomst, Terug naar eigen Land, God en Klein Pierke, enz. Hij heeft een inspirerende kijk op reizen en mensen én hij portretteerde Rusland en de russen op een originele manier in “terug naar Siberië”. Martin zal de gastspreker zijn tijdens de cruise In de voetsporen van de Tsaren.

De voordrachtgevers

Tijdens de zeecruises zorgen telkens verschillende voordrachtgevers voor een extra ervaring. Ze zijn geselecteerd voor hun expertise en passie in hun gespecialiseerd onderwerp. All Ways zorgt ervoor dat je de beste bron van informatie heeft omtrent cultuur, geschiedenis en flora en fauna van de bestemmingen.

Zo komen Flip Feyten (verslaggever cultuur voor VRT nieuws), Jackie Van Goethem (doctor in de zoölogische wetenschappen), Walter Roggeman (Bioloog-ornitholoog en erevoorzitter van Natuurpunt VZW) en Mia Doornaert (journaliste van De Standaard en lid van de diplomatieke cel van Yves Leterme) hun expertise en kennis toelichten op verschillende cruises.