Op huwelijksreis met een zeilschip

Terwijl de viermaster met bolle zeilen door het azuurblauwe water klieft, geniet je met zijn tweetjes van de zonsondergang. Het zacht pletsen van de golven, het glaasje champagne, de zwoele temperatuur, de avond die rood kleurt… kan het nog romantischer?

Verliefd zijn aan boord van een zeilschip van Star Clippers, dat is het summum.

Cruiserederij Star Clippers heeft twee prachtige viermasters en een vijfmaster. De Zweedse eigenaar, een gepassioneerd zeiler, wist perfect de traditie van de tall ships te combineren met het comfort van nu. De schepen zien eruit als historische zeilschepen. In werkelijkheid zijn het perfecte replica’s met alle moderne voorzieningen. Maar, belangrijk, altijd wordt er echt gezeild!

Elke cruise met Star Clippers brengt gelijkgestemden samen: mensen die van de zee houden. Omdat er maximaal 170 of 227 passagiers zijn, is de sfeer veel intiemer dan op een megaschip.

De zeilschepen zetten koers naar plaatsen waar de grote schepen niet komen: sfeervolle haventjes en exotische stranden in de Caraïben, de Middellandse Zee en Zuidoost-Azië (Thailand, Indonesië). Alsof je plots met zijn tweeën live op de cover van een reisbrochure staat.

Kortom, een cruise met Star Clippers is ideaal als huwelijksreis, of om de huwelijksgeloften aan boord te vernieuwen.

Huwelijksreis: wie Star Clippers kiest als huwelijksreis krijgt een fles champagne en een assortiment zoete lekkernijen in de hut, een bon van €50 voor de bruid (om aan boord uit te geven), en een certificaat van de kapitein.

Wie zijn huwelijksgeloften aan boord wil vernieuwen kan rekenen op de kapitein. Die zal met plezier een kleine ceremonie organiseren.

Voorwaarden: koppels moeten officieel gehuwd zijn en een huwelijksakte overleggen.