Puy du Fou breekt records

Puy du Fou, het 2de grootste themapark van Frankrijk, heeft zopas het seizoen 2017 afgesloten met een nieuw record van 2.260.000 bezoekers. Het park werd twee keer verkozen tot Beste park ter wereld* en sleepte in 2016 met de show ‘Le Dernier Panache’** een Oscar in de wacht voor de Beste creatie ter wereld.

In het seizoen 2017 barstte Puy du Fou van de creativiteit, met 2 nieuwe spektakels; ‘Le Grand Carillon’ en ‘Le Ballet des Sapeurs’, een vijfde themahotel; ‘La Citadelle’ en tal van vernieuwingen in de show Cinéscénie, het grootste spektakel ter wereld.

Puy du Fou groeit ook internationaal fors met een nieuw spektakelpark in het Spaanse Toledo, bedacht en gebouwd door Puy du Fou, dat in 2019 zijn deuren opent.

Succesvol seizoen 2017

Bezoekers verblijven langer op de bestemming ‘Puy du Fou’. Want tegenwoordig opteert zowat 50% van de bezoekers ervoor om twee tot drie dagen in Puy du Fou te verblijven (tegenover maar 40% in 2016).

Bovendien is het nieuwste themahotel van Puy du Fou, ‘La Citadelle’, een enorm succes, met een tevredenheidsgraad van 97% bij de bezoekers.

Veelbelovend seizoen 2018

Sinds afgelopen maandag 2 oktober zijn de reservaties voor het seizoen 2018 gestart. Alle tickets voor het Grote Park, Cinéscénie en arrangementen zijn sindsdien verkrijgbaar.

En het seizoen 2018 ziet er alvast veelbelovend uit, met een nieuw recordaantal boekingen: 82.310 tickets en 8.532 kamers gingen in 24 uur de deur uit.  In 2018 zal Puy du Fou voor het eerst tot Allerheiligen open zijn, meer bepaald van 6 april tot 4 november 2018.

Puy du Fou innoveert permanent. Zijn artistieke lef en niet te stoppen creativiteit zorgen voor een sterk, origineel concept met grote historische shows, die uitpuilen van de allernieuwste technologische snufjes. Alle podiuminnovaties worden volledig door de Puy du Fou-teams bedacht.