Qatar Airways fly-by

Qatar Airways, de officiële luchtvaartmaatschappij van de FIFA, heeft een speciale fly-by uitgevoerd boven alle acht stadions van de FIFA World Cup Qatar 2022™ met de iconische Winner’s Trophy en een bijzondere FIFA-legende aan boord. De fly-by was een onderdeel van de festiviteiten die gedurende de volledige dag plaatsvonden om te vieren dat over precies één jaar het langverwachte toernooi start.

Het speciale Boeing 777-toestel, in de kleuren van FIFA World Cup Qatar 2022™, stond centraal met de Winner’s Trophy aan boord. Cafu, topspeler met de meeste caps in de Braziliaanse geschiedenis, winnaar van de FIFA World Cup™ in 1994 en 2002 en ambassadeur van Qatar Legacy, was aanwezig om de fly-by bij te wonen en de spanning en opwinding te delen van het aftellen naar het iconische evenement.

50620606846_aa433713c2_o

Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker, Group CEO van de Qatar Airways Group, verklaart: “Qatar is er klaar voor om fans van over de hele wereld te verwelkomen voor dit spannende evenement van wereldklasse en als de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld kijken we reikhalzend uit om reizende fans aan boord te verwelkomen. We hebben geweldige verwachtingen van de FIFA World Cup Qatar 2022™. Met nog maar één jaar te gaan tot het grote evenement, is de aankomende FIFA Arab Cup™ het perfecte toernooi voor zowel de staat van Qatar als de luchtvaartmaatschappij om te tonen dat we er klaar voor zijn. Deze wereldwijde gelegenheid laat zien wat het voor ons betekent om de officiële luchtvaartmaatschappij en officiële partner van FIFA te zijn, terwijl we mensen van over de hele wereld naadloos verbinden met ons land.”

Met minder dan 1 jaar te gaan tot het langverwachte evenement, geeft Privilege Club, het officiële frequent flyer programma van de FIFA World Cup Qatar 2022™, haar leden 3.650 bonus Qmiles voor elke boeking die gemaakt wordt tussen 21 en 23 november 2021. Met retourvluchten die beschikbaar worden voor dit wereldklasse toernooi op 10 december 2021, worden leden uitgenodigd om op de hoogte te blijven van deze exclusieve dag voor Privilege Club leden. Voor meer informatie, ga naar https://www.qatarairways.com/en/offers/365.html.

In september 2021 lanceerde Qatar Airways Holidays speciale reispakketten voor fans, inclusief wedstrijdtickets, retourvluchten en accommodatiemogelijkheden. Fans kunnen hun wedstrijd tickets verzekeren om hun favoriete team te steunen tijdens de FIFA World Cup Qatar 2022™ door een bezoek te brengen aan https://www.qatarairways.com/app/fifa2022/.

IMG_4762 updated 2