Quinta do Lago One Green Way Residences

Het luxeresort Quinta do Lago in de Algarve viert dit jaar zijn 50-jarig bestaan en bevindt zich aan de top van het segment op het vlak van golf, lifestyle en tweede verblijven. Quinta do Lago Real Estate, meermaals bekroond voor z’n expertise op het resort, is fier om de nieuwste ontwikkeling te kunnen voorstellen. One Green Way brengt architectuur en landschap naadloos samen in een duurzame collectie villa’s en appartementen. Stuk voor stuk zijn deze uitgerust met state-of-the-art design en technologie, terwijl de buitenruimte er volledig op is gericht om te genieten van de omringende natuur met familie en vrienden.

Te midden van het beschermd natuurgebied en de adembenemende zandstranden van Ria Formosa genieten eigenaars en hun gasten van een actief buitenleven, een luxueuze levensstijl en een excellente service die samen een onbeschrijflijk gevoel van weldaad bezorgen. In Quinta do Lago is al 50 jaar duurzaam geïnvesteerd in drie magnifieke golfbanen, waaronder de South Course die pas een upgrade van 7 miljoen euro kreeg, het perfect uitgeruste sportcentrum The Campus, en 14 restaurants voor sublieme gastronomische ervaringen.

One Green Way, de nieuwe ontwikkeling met 89 topluxe woningen – bestaande uit 62 appartementen en 27 villa’s, strekt zich uit langs de North golfbaan. Het gevoel van rust is compleet in deze residentiële gemeenschap waar de villa’s en appartementen op maat zijn ontworpen voor een ontspannen verblijf door het hooggespecialiseerde PLAN Architects en de bekroonde landschapsarchitecten van Cracknell, met een royale leefruimte binnen en buiten. In het interieurontwerp van Vilaça Interior maken de natuurlijke schoonheid van hoogwaardige Portugese materialen en de nieuwste smart home technologie het geheel af.