Reis zorgeloos door Marokko

Tijdens je vakantie in Marokko staan er ongetwijfeld enkele uitstappen op het programma. Excel Travel Morocco helpt je met plezier bij de uitwerking van je ideale excursie of privétransfer. Ook voor het boeken van een hotel of restaurant en het organiseren van een event ben je bij hen aan het juiste adres.

Excel Travel Morocco zorgt voor ongelooflijke ervaringen in Marokko en een uitstekende service. Zo wordt je opgepikt aan de deur van je hotel om daarna het beste van het land te ontdekken. Welke bezienswaardigheden staan er op hun lijstje? Marrakech, Fez, Agadir, Casablanca, Tangier, Chefchaouen, maar ook de meer avontuurlijke excursies in de Sahara. Zo leer je pas het echte woestijnleven kennen en dit allemaal met privévoertuig en eigen gids.

Ook bedrijven kunnen terecht bij Excel Travel Morocco. Zo organiseren ze team-buildings, maar ook congressen en incentives. Het reisbureau heeft de nodige ervaring en zorgt voor alle ondersteuning. Denk maar aan het boeken van vliegtuigtickets, ferry’s, hotels en restaurants. Op gebied van transport worden privétransfers in auto’s aangeboden, maar ook in minibusjes en grotere bussen. De perfecte oplossing om werk en ontspanning te combineren.