Sani Resort beste familiehotel

​​​Sani Resort, het vermaarde familievriendelijke luxeresort in het Noorden van Griekenland, is trots op de dubbele bekroning bij de World Travel Awards 2021, als winnaar van de titel ‘World’s Leading Family & Beach Resort’ voor het derde jaar op rij, en winnaar van de titel ‘World’s Leading Luxury Green Resort’ voor het tweede jaar op rij. Voor Sani Resort betekenen de awards een waardering voor het voortdurend streven van het Sani team naar uitmuntendheid, en een ultieme erkenning in de wereldtop van de hotellerie.

Eind oktober werd Sani Resort nog bekroond als ‘Global Low-Carbon Ecological Scenic Spot’ bij de Sustainable Cities and Human Settlements Awards 2021, een erkenning als uniek ecoresort op niveau van de Verenigde Naties. Ook kreeg Sani Resort het afgelopen jaar van TripAdvisor de derde plaats in de ranking van beste hotels ter wereld op basis van reviews van reizigers. De meest vooraanstaande internationale media hebben Sani Resort benoemd als wereldtop.

Streven naar uitmuntendheid

Over het behalen van de twee awards zei de heer Antonis Avdelas, Chief Sales & Marketing Officer van Sani Resort, het volgende:

‘Met deze twee titels erkent het meest prestigieuze awardprogramma in de reisindustrie onze inspanningen om ongeëvenaarde luxevakanties en betekenisvolle ervaringen voor onze gewaardeerde gasten te creëren, met een positieve impact op de samenleving en de omgeving buiten de grenzen van het resort. Samen met onze medewerkers, die ons meest waardevolle kapitaal zijn, kijken we uit naar een nieuw seizoen waarin we unieke ervaringen garanderen, die enkel bij Sani te vinden zijn. Namens Sani Resort dank ik iedereen die het winnen van deze awards mogelijk heeft helpen maken.’

​Sani Resort engageert zich vastberaden in de strijd tegen klimaatverandering. Een halve eeuw van respect voor de natuur heeft Sani Resort gemaakt tot de ultieme duurzame bestemming. Het streven van Sani naar verandering en verbetering is gebleken uit de opeenvolgende verwezenlijkingen en mijlpalen. Met zijn Zero Carbon Footprint heeft het resort als doel om de uitstoot te beperken, het gebruik van hernieuwbare energie te verhogen en de resterende uitstoot in evenwicht te brengen. In 2020 werd Sani Resort het eerste koolstofneutrale resort in Griekenland door 100% van zijn elektriciteit uit hernieuwbare bronnen te halen. Volgende mijlpalen zijn zero plastic en zero waste tegen 2024.

Nieuw voor 2022 in Sani Resort

Het meermaals bekroonde Sani Resort is één resort bestaande uit vijf vijfsterrenhotels. In mei 2022 vindt de onthulling plaats van fase twee in de stijlvolle make-over van het hotel Porto Sani, dat heropent na een renovatie ter waarde van 30 miljoen euro. Dit vijfsterrenhotel onderging een indrukwekkende totaalrenovatie met als doel een volledig nieuw hotelconcept. Het belooft een onvergetelijke en zorgeloze vakantie-ervaring, op-en-top luxe en volledig op maat van families. Porto Sani biedt vanaf mei 148 luxueuze en comfortabele suites, alle perfect aangepast aan de behoeften van baby’s, kinderen en hun ouders. Het hotel krijgt meer ruimte, nieuwe zwembaden en twee nieuwe restaurants. Ook de Kids Club en de Crèche worden zowel binnen als buiten uitgebreid voor nog meer activiteiten op maat van de jonge gasten.

De opeenvolgende onderscheidingen bij de World Travel Awards, jaar na jaar, tonen niet alleen de geloofwaardigheid van Sani Resort aan op het vlak van duurzaamheid en inzet voor luxueuze familievakanties. Ze getuigen ook van de toewijding van de medewerkers en teamleden van het resort, die hebben bijgedragen tot het enorme succes en die deze twee onderscheidingen mogelijk hebben gemaakt.