SnowWorld garandeert avontuurlijke uitjes

De locaties van SnowWorld zijn the place to be voor wie op zoek is naar unieke beleving. De perfecte setting voor een shorttrip of een weekendje weg met familie en vrienden. De populariteit van de parken van de SnowWorld-groep is de laatste jaren sterk toegenomen. Jaarlijks zoeken meer dan 3 miljoen bezoekers avontuurlijke winterpret bij één van de zes locaties in Nederland (Amsterdam, Landgraaf, Roosendaal, Rucphen, Terneuzen en Zoetermeer).

“Ons uitgebreid aanbod en het tekort aan in- en outdoor Alpen activiteiten in België geeft ons de kans het hele jaar door onze Belgische buren te verleiden om net over de grens te reizen voor wintersport en outdoor activiteiten. Met de vernieuwde vestigingen, de opening van een gloednieuwe Adventure Valley en de plannen om ook bij alle vestigingen de mogelijkheid om thematisch te overnachten toe te voegen willen we in- en outdoor wintersport het hele jaar door bereikbaar maken voor jong en oud en tillen we de gastbeleving naar een nog hoger niveau”, zegt Wim Hubrechtsen, CEO van de SnowWorld Groep.

Verse sneeuw en -5 graden Celsius

SnowWorld biedt een unieke wintersportervaring op echte sneeuw. Meer dan 50% van onze bezoekers van onze locaties dichtbij de grens hebben de Belgische nationaliteit. SnowWorld beschikt over pistes in diverse moeilijkheidsgraden, unieke funparks, ijskarten en – met 750 leraren – één van de grootste skischolen van Europa. Dankzij diverse restaurantformules en (zakelijke) evenementen brengt SnowWorld een complete wintersportervaring aan alle doelgroepen.

Weekendje weg in Landgraaf

Met de verschillende, avontuurlijke activiteiten die SnowWorld Landgraaf te bieden heeft plan je best een weekend of short-stay in het sfeervolle Alpine Hotel naast de pistes. Wie houdt van skiën of snowboarden kan in SnowWorld Landgraaf zijn hartje ophalen.

Op de vijf pistes met echte sneeuw maak je je eerste afdalingen, zoef je als prof(winter)sporter de piste af of ontdek je misschien zelfs het grote funpark. De volgende dag gaat de fun gewoon door en ontdek je het spannendste outdoor uitje van je short-stay net naast de skipiste in Adventure Valley. Eén van Europa’s grootste klimparken met spannend belevingspad. Met 25.000 m² klimplezier, 1.000 m ziplines, een échte Alpine Coaster en 2 verschillende klimroutes voor elk niveau.

Indoor skydiven in Roosendaal, adrenalinekick(s) gegarandeerd!

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Neen dat is het niet. Want binnen enkele ogenblikken sta jij klaar in de windtunnel om een unieke ‘vrije val’ te ervaren en zweef je door de lucht als een echte skydiver met een windsnelheid tot meer dan 200 km/u. Van Dubai tot Hawaï en van San Diego tot de Algarve, met de virtual reality ervaring kan jij een geslaagde backflip maken boven jouw favoriete reisbestemming. Een onvergetelijke ervaring en adrenalinekicks gegarandeerd!

Drifting on ice in SnowWorld Rucphen

Je hoeft niet langer te wachten tot de temperaturen stevig onder nul gaan om te racen op ijs. Want bij SnowWorld Rucphen is de indoor ijskartbaan het hele jaar door open. Opgelet! Want wie denkt dat ijskarten alleen voor snelheidsduivels is weggelegd, heeft het goed mis. Hier draait het om de kunst van beheerst rijden en dé perfecte timing. Wie de juiste lijn op de baan weet te pakken, de bochten goed inzet en handig is in driften, kan automatisch een snellere rondetijd wegzetten. Insert Fast & Furious throwback!

Toekomstplannen op verblijfstoerisme en beleving.

Naast de vernieuwde vestigingen en het uitbreiden van het outdoor assortiment zet de ambitieuze groep tevens in op verblijfstoerisme. Met een sfeervol Alpine Hotel en hoogwaardige restaurantformules wil de groep een totaalbeleving voor jong en oud aanbieden. “Het indoorskiën op verse sneeuw blijft vanzelfsprekend de belangrijkste activiteit, maar elke bezoeker moet kunnen genieten van een compleet authentiek Alpen- en resortgevoel bij SnowWorld”, vult Wim Hubrechtsen aan.