Sport en Wellness in Saalbach Hinterglemm

Wil je na een actieve dag heerlijk ontspannen met prachtig uitzicht op de bergen, dan is Hotel Hasenauer een ideale vakantiespot. Het wordt gerund door sportfamilie Hasenauer die je alles kan vertellen over een avontuurlijke invulling van je vakantie. Na een intensieve dag in de bergen geniet je in het hotel van een luxe Spa met Finse sauna’s, ontspannen massages en beautybehandelingen.

Saalbach Hinterglemm is een van de grootste en meest geliefde gebieden voor Nederlandse wandelaars en bikers. Hier vind je 400 km wandelpaden en 400 km mountainbikeroutes met meer dan 40 berghutten in een adembenemend landschap. Je stapt in een van de talrijke gondels en de dag kan beginnen. Wandel eens de Heilkräuterweg met allerlei Alpenbloemen en kruiden met een gids die je hier alles over kan vertellen. Sportievelingen bedwingen de Seven Summits, een wandeling van 24 km over de zeven toppen van het Glemmtal. En dat in één dag.

Kom je aan het eind van de dag terug in het 4-sterren superior Hotel Hasenauer dan wacht er een Spa & Beauty, buitenzwembad, panorama jacuzzi, ruime ligweide, Vital bar en bronwater uit de bergen. De Oostenrijkse keuken biedt heerlijke versnaperingen tussendoor. Voor het diner worden de lekkerste gerechten uit de streek geserveerd.