Sprookjeshuwelijk op Costa Fascinosa

De zakenman Rizwan Sajan heeft een volledig Costa schip afgehuurd voor het huwelijk van zijn zoon Adel Sajan. Van 6 tot 9 april wordt aan boord van Costa Fascinosa het huwelijk gevierd tussen Adel en de beeldschone Sana Khan, in het bijzijn van 1000 gasten, waaronder tal van Bollywood sterren.

Het is de bekende Indische zakenman Rizwan Sajan, die het volledige schip van Costa Cruises heeft afgehuurd. Adel Sajan, directeur van de Danube Group, een wereldbedrijf van bouwmaterialen met zetel in Dubai, treedt in het huwelijksbootje met de charmante Sana Khan, schoonheidskoningin, artieste, schrijfster en tandarts.

Het decor voor dat sprookjeshuwelijk is de Costa Fascinosa. Aan boord van het schip is er normaal plaats voor 3800 passagiers.

Het feest op de Costa Fascinosa duurt van 6 tot 9 april, met het huwelijk op 8 april. Er zijn maar liefst duizend gasten uitgenodigd die aan boord gaan in Barcelona. De trouwers, samen met hun familie en de bemanning, vertrekken een dag eerder vanuit de haven van het Italiaanse Genua. De avond voor de huwelijksdag wordt een gigantisch feest georganiseerd. Voor deze traditionele Sangeet wordt het cruiseschip feestelijk aangekleed en de festiviteiten zullen in een echte Bollywood-stijl verlopen.

Het vierdaagse feest kent uiteraard zijn hoogtepunt op de huwelijksdag zelf, zaterdag 8 april. De bruidegom, samen met zijn familie, gaat dan in een feestelijke stoet naar het bovendek van het cruiseschip waar zijn bruid wacht voor het ja-woord. Daarna barsten de feestelijkheden los, met een gala diner op het dek naast het zwembad, met shows, muziekoptredens en dansen. Er zijn grote namen uit India aanwezig: actrice Gauhar Khan, Shilpa en Shamita Shetty, rapper Badshah, songwriters en muziekcomponisten Meet Bros en Vishal-Shekhar en vele anderen. Zestig van de beste keukenchefs bereiden een gigantische feestmaaltijd met tientallen traditionele Indische en Aziatische gerechten die werden uitgekozen door de Sajan familie.