“The Journey Tour” komt naar Brussel

Qatar Airways kijkt uit naar het FIFA WK Voetbal Qatar 2022™ en brengt reeds een voorproefje via ‘The Journey Tour’, een interactieve busreis door Europa die een aantal gelukkige winnaars de mogelijkheid zal bieden om het grootste sporttoernooi ter wereld deze winter bij te wonen. De bus van ‘The Journey Tour’ zal op 30 en 31 augustus 2022 in Brussel halt houden en zijn standplaats hebben voor Paleis 5 van Brussels Expo, met zicht op het Atomium.

‘The Journey Tour’ van Qatar Airways biedt verschillende interactieve ervaringen voor fans, waaronder de mogelijkheid om hun vaardigheden te testen tegen de ongelooflijk getalenteerde Neymar Jr., om meer te leren over de geschiedenis van Qatar en het FIFA WK voetbal™, en om Sama te ontmoeten, de allereerste MetaHuman crew lid. Alle fans zijn welkom om langs te komen en zich onder te dompelen in de WK-koorts.

Fans kunnen hun ervaringen ook delen op social media met de hashtag #FlyToQatar2022 en maken zo kans om wedstrijdtickets te winnen, evenals all-in reispakketten van Qatar Airways naar het FIFA WK Qatar 2022™, inclusief retourvluchten, accommodatie en wedstrijdtickets.

Qatar Airways Group Chief Executive, Zijne Excellentie Mr. Akbar Al Baker, verklaart: “Bij Qatar Airways zijn we er trots op om dit ongelooflijke toernooi te ondersteunen als de officiële airline partner van FIFA. Met minder dan 100 dagen te gaan, zijn we opgetogen om de opwinding en passie voor dit evenement verder uit te bouwen via ‘The Journey Tour’ en we kijken ernaar uit om de fans in Qatar te verwelkomen voor de aftrap in november.”